FAQ

Opšte

FitPass predstavlja mesečnu članarinu koja Vam omogućava neograničen pristup u preko 500 objekata u Srbiji. Umesto da plaćate mesečnu članarinu u jednom sportskom objektu, dobijate pristup velikom broju različitih sportskih objekata u kojima možete vežbati sa preko 50 različitih disciplina u ponudi.

Kompletan spisak dostupnih objekata možete pronaći na stranici OBJEKTI

Većina aktivnosti iz našeg sistema je bez doplate. U nekim slučajevima, kao što su personalni treninzi ili ostale premijum aktivnosti, od korisnika se zahteva doplata. Pogledajte listu svih sportskih objekata za više informacija na stranici OBJEKTI

Vašu karticu možete koristiti jednom dnevno. U zavisnosti od tipa kartice koju imate, na raspolaganju Vam je određeni broj termina na mesečnom nivou.

Ne, FitPass karticu može da koristi samo njen vlasnik i njegovo dete starosti do 14god (uz prisustvo vlasnika kartice). Svaka kartica ima jedinstven čip i redni broj, koji je dodeljen njegovom korisniku. Kartice će proveravati osoblje u objektima koje budete posećivali.

Korisnik FitPass kartice

Posetite našu internet stranicu, izaberite tip kartice koja odgovara vašim potrebama i popunite formular sa vašim podacima. Kada popunite formular i pošaljete ga, mi ćemo Vam na Vašu e-mail adresu poslati uputstva za uplatu nadoknade za naše usluge. Kada evidentiramo Vašu uplatu poslaćemo Vam karticu. Možete nas posetiti u našim prostorijama, popuniti formular na licu mesta, izvršiti uplatu, i u roku od nekoliko dana ćemo Vam poslati karticu.

Kao privatni korisnik, svakog meseca ćemo Vas putem e-mail poruke obavestiti o detaljima plaćanja i mogućim opcijama. Naše usluge možete platiti kešom ili karticom u našim prostorijama. Takođe Vam omogućavamo plaćanje 3,6 i 12 meseci unapred – za više informacija kontaktirajte naš korisnički centar.

Personalizovanu FitPass karticu ćete dobiti par dana nakon kupovine. Kartica će biti aktivna od dana preuzimanja.

Da, u našim prostorijama prihvatamo uplate preko sledećih kartica: MasterCard, Maestro, VISA, DinaCard i Diners Club.

Poslovni korisnici

Karticu možete dobiti jedino ako ste zaposleni u kompaniji koja je registrovana u Srbiji, i ako je Vaš poslodavac partner FItPass-a , sistem kojim upravlja Emergo Sport d.o.o.

Naše usluge možete platiti i kešom ili karticom u našim prostorijama.

Kartica će biti isporučena Vašoj kompaniji koja će dalje distribuirati kartice svojim zaposlenima.

Moguće je da još nismo kontaktirali Vašu kompaniju – molimo Vas ostavite nam kontakt podatke Vaše službe ljudskih resursa, i mi ćemo ih kontaktirati kako bi pokušali da ostvarimo saradnju. Ako Vaša kompanija nije zainteresovana za saradnju možete kupiti neki od paketa namenjen privatnim korisnicima.