SRB Galaxy S24 Ultra 570x428 1

10% popusta na Samsung Galaxy S24 seriju mobilnih telefona


Samsung i Fitpass ti donose posebnu pogodnost – 10% popusta na novu Galaxy S24 seriju Samsungovih mobilnih telefona! Budi među prvima koji će imati priliku da probaju telefone iz ove serije.

Ostvari 10% popusta na Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ i Galaxy S24, telefone dizajnirane da osnaže svakodnevno iskustvo – od komunikacije bez prepreka i kreativnosti do snage za više mogućnosti.


Uz to Galaxy AI transformiše kultnu S seriju za budućnost i pojačava skoro svako iskustvo na Galaxy S24 seriji, od postavljanja novog standarda za pretragu – Circle to serch koji će promeniti način na koji korisnici Galaxy uređaja otkrivaju svet oko sebe, preko omogućavanja komunikacije bez prepreka sa Live Translate – inteligentnim prevodom teksta i poziva, do maksimalnog uzdizanja kreativne slobode pomoću Galaxy ProVisual Engine-a.

SRB Galaxy S24 Series KV 570x428 1

Kako do popusta?

Poseti stranicu Mobilnitelefoni.rs, zvaničnog Samsung prodajnog partnera, i prilikom kupovine bilo kog od telefona iz nove Galaxy S24 serije u korpi primeni specijalan kod za popust [S24FITPASS] kreiran ekskluzivno za Fitpass korisnike.

Neka tvoja svakodnevna iskustva postanu legendarna!

Promotivna ponuda za Fitpass korisnike traje od 01.02.2024. do 01.03.2024.

SRB Galaxy S24 L S24 570x428 1
Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.