20% popusta na running asortiman


Ostvari 20% popusta za kupovinu nesniženih artikala iz running i traininig asortimana i dodatnih 10% popusta na već snižene artikle za trening i trčanje u Sport Vision radnjama.

Kako do popusta!

  1. Otvori Sport&Bonus Sport Vision benefit karticu u bilo kojoj Sport Vision radnji. Trebaće ti svega par minuta.
  2. Pokaži prodavcu aktivnu FitPass članarinu na svom telefonu.

Zašto je važno da sportska oprema koju nosiš na treningu bude adekvatna i funkcionalna?

Zato što ti odgovarajuća podrška u vidu obuće, odeće i opreme može pomoći da postigneš maksimalne rezultate i poboljšaš svoje performanse, bilo da se sportom baviš profesionalno ili rekreativno. Ukoliko si ljubitelj trčanja, treninga, fudbala, košarke ili outdoor-a, sigurni smo da ćeš pronaći baš ono što ti je potrebno za svakodnevne sportske aktivnosti. Pronađi svoj fit u nekom od sledećih brendova iz ponude kao što su: Nike, Adidas, Reebok, Puma, New Balance, Under Armour, Hoka, Asics, Mizuno, The North Face, Columbia, Champion, Ellesse i drugih.

Znamo koliko je sport važan. Zbog toga se trudimo da pružimo podršku svim zaljubljenicima u sportski način života – profesionalnim sportistima, rekreativcima, onima koji tek započinju svoje sportsko putovanje…

Poboljšaj formu, pokretljivost, tonus mišića ili nauči neku novu sportsku veštinu. U Sport Vision radnjama možeš da pronađeš odgovarajuću podršku za sve izazove.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.