20% popusta na aranžmane u hotelu Logos


Uvek nam je potreban predah od posla i svakodnevnog života. Tada počinjemo da planiramo odmor u vidu putovanja i potpune relaksacije. Fitpass je svim svojim korisnicima omogućio 20% popusta na aranžmane u Hotelu ‘’Logos’’ u mestu Katići. U piatnju je novija turistička sa fantastičnim vidikovcima. Baš zbog toga su postali deo našeg Fitpass kluba.

Da li ste čuli za skrivene Katiće? 

Jedno od najlepših sela u Srbiji – Katići, povezano je pristupačnim putevima iz svih pravaca. Specifične geografske karakteristike i nadmorska visina, proplanci koji liče na obronke Zlatibora, ali i guste šume čine ovaj kraj blagotvornim i okrepljujućim. Katići su nadaleko čuveni po svojim brižljivo uređenim kućama, fasadama i okućnicama, koje se zidaju i ukrašavaju istim kamenom kao i pre skoro 200 godina, pa se atar sela brižljivo čuva i održava u tradicionalnom duhu i starim vrednostima. Seoce je ušuškano između planina Golije, Javora, Mučnja i visoke Čemernice, što ga čini pravom vazdušnom banjom i oazom mira, čistog planinskog vazduha i lekovitog bilja.

Hotel Logos

Hotel Logos nalazi se u seocetu Katići, 20 km udaljeno od Ivanjice. Otvoren je cele godine, tako da možete uživati u bilo kojem godišnjem dobu, a svako nosi svoju posebnu draž na ovoj fascinantnoj destinaciji. Hotel je okružen četinarima, ali i listopadnim drvećem i nalazi se na 1.024 metra nadmorske visine, u mestu koje je, zbog svojih jedinstvenih prirodnih karakteristika dobilo status vazdušne banje. Okruženje Hotela nudi mogućnost za raznovrsne aktivnosti i rekreaciju. Udoban planinski hotel kategorije 3 zvezdice raspolaže sa 70 ležaja u udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. Gostima je tokom boravka u Hotelu Logos na raspolaganju i restoran sa salom od 60 mesta, velikom salom od 180 mesta.

Kompleks ima i wellness centar za potpuno opuštanje sa saunom i masažnom kadom, a svim gostima na raspolaganju je i veliki izbor rekreativnih aktivnosti, pa se slobodno poslužite teretanom, bilijar salom, stolom za stoni tenis, ili izađite napolje i uživajte u otvorenom bazenu i terasama za sunčanje, drvenim klupama i stolovima u besprekornom prirodnom ambijentu, ili se prošetajte do sportskih terena. Pored udobnog smeštaja, u hotelu Logos vas čeka i vrhunski restoran tradicionalne kuhinje sa velikim izborom specijaliteta koji će probuditi sva čula, kao i ambijent sale sa kaminom, savršena da trenutke dokolice provedete sa prijateljima.

Na raspolaganju je i šest vila sa luksuznim apartmanima u okviru ovog kompleksa, koje su izgrađene od prirodnog drveta i u potpunoj harmoniji sa planinskim okruženjem. Parking prostor, obezbeđen je za sve one koji dođu sopstvenim prevozom ili autobusom. U čitavom kompleksu ćete naći mnoštvo drvenih klupa i stolova, lepih kutaka za velika ili vrlo mala društva, radionice.

Svi korisnici Fitpass članarine će moći da ostvare specijalan popust i to:

20% popusta na pojedinačne i porodične aranžmane u hotelu ‘’Logos’’.

U popust je uračunata i vanpansionska potrošnja koja je sastavni deo ukupnog računa prilikom boravka. Bitno je spomenuti da jedan član porodice mora biti vlasnik Fitpass članarine, kao i da za organizovane grupe se ne odobrava popust.

Sve bitne informacije možete dobiti putem telefona +381 32 5873 705 i +381 65 3232 432. Takođe, sve detalje u vezi sa cenama i slobodnim terminima možete dobiti putem mejla hotellogos@gmail.com kao i na Facebook zvaničnoj stranici.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.