Teretana “Teretana” – jedan od najpopularnijih objekata FitPass sistema


 43760-24sata_36d1_500x500FitPass vam sa ponosom predstavlja jedan od najatraktivnijih sportskih objekata  – “Teretana” teretanu. 

Sa jednostavnim imenom, ovaj lokal predstavlja sve što je jednom vežbaču potrebno: od vrhunsko opremljene teretane sa najsavremenijom opremom i kardio programom, do prostrane fitnes sale u kojoj se održavaju mnogobrojni sertifikovani LesMills programi. 

Od sada, uz vašu FitPass karticu imate mogućnost da, bez doplate, trenirate na spravama i kardio opremi, kao i mogućnost priključenja svim grupnim programima. 

Ceo program možete pogledati na FitPass sajtu.

Teretana i Kardio program

Teretana Teretana ceni i poštuje svakog člana podjednako.

Ukoliko ste odlučili da se posvetite sebi i zdravom načinu života, naišli ste na pravi izbor.

U prijatnom i komfornom ambijentu, sačekaće vas stručno i odgovorno osoblje kluba koje će vam u svakom trenutku biti na raspolaganju. Oni su tu za vas kako bi rešili sve vaše nedoumice, dobili neophodne informacije i lakše dostigli svoje fitnes ciljeve. Naučite kako da pravilno izvodite vežbe radi postizanja maksimalnog efekta i bržeg dostizanja rezultata, sve u cilju da bi se osećali bolje i živeli zdravije. 

Postanite deo “Teretana” tima i počnite da vodite kvalitetniji život.

1

Isprobajte grupne treninge

Da li ste spremni da date najbolje od sebe? Da oslobodite svoju skrivenu, unutrašnju energiju?

Grupni programi u Teretani učiniće fitnes zabavnim i jako efikasnim. Bez obzira na uzrast ili nivo fizičke pripremljenosti – ovde će svako pronaći program u skladu sa svojim potrebama. Stručni instruktori će biti tu za vas, da vas motivišu i vode kroz svaki od programa.

Treninzi snage

Otkrijte kako povećanjem snage možete podići nivo energije, dajući vam više izdržljivosti i pouzdanja:

tbwTBW : Kombinacija statičkih i dinamičkih vežbi višeg intenziteta za oblikovanje mišića celog tela. Mix treninga snage i kardio treninga. Povećajte kondiciju, brzo sagorite kalorije, povećajte fleksibilnost i snagu.

trxTRX/KETTLEBELL and RIP : Najnoviji i najefikasniji trening u celom svetu. Hit među vežbačima različitih kategorija. Za samo 30 minuta osetićete da vam je pokrenut svaki delić tela.

bodypumpBodyPump: Originalni program sa tegovima kojim jačate i tonirate celo telo. Tokom treninga aktivirate sve glavne mišićne grupe. Kombinacija klasičnih vežbi iz teretane uz stimulativnu muziku koja vas vodi kroz trening.

Treninzi izdržljivosti / Kardio

Povratite energiju organizma i poboljšajte svoj kardiovaskularni sistem uz bilo koji od naših progama.

spinningSPINNING: Specifičan program na biciklima koji vas uz stimulativnu i snaznu muziku vodi ka maksimalnom sagorevanju kalorija. Poboljšava kondiciju, intenzivno sagoreva masno tkivo i kompletno oblikuje telo.

kardioboxKARDIO BOX: Intenzivan trening inspirisan borilačkim veštinama: karate, tai chi, taekwondo, box, muay thai. Kombinacijom pokreta ovih borilačkih veština sagorećete veliki broj kalorija, povećati svoju snagu i izdržljivost. Program se izvodi na bokserskim džakovima.

zumbaZUMBA: Kombinacija hipnotičkih latino ritmova i jednostavnih pokreta vode vas kroz ovaj zanimljiv i jedinstven program. Kombinacija brzih i sporih ritmova oblikovaće vaše telo i pomoći vam da se lako oslobodite masnih naslaga. Vreme je da uhvatite ritam i priključite se zabavi.

Mind & Body Treninzi

Otkrijte svoju unutrašnju snagu. Ojačajte se iznutra. Svaki od naših programa vas može osloboditi stresa izazvanog svakodnevnim obavezama i pritiscima.

yogasYoga: Nežan, netakmičarski program kojim ćete povećati svoju snagu, fleksibilnost i izdržljivost. Umor, smanjena koncentracija, bolovi u mišićima – sve će to nestati uz redovno praktikovanje Yoge.

pilatesPilates: Relaksirajući i inspirativan program. Koristeći osnove pilatesa razvija fleksibilnost mišića i zglobova uz istovremeno povećanje snage. Postižu se vidljivi rezultati u oblikovanju tela i toniranju mišića. Uz vežbe disanja akcentuju se vežbe karličnog pojasa, trbušnog zida i donjeg dela leđa što rezultira pravilnijim držanjem i položajem celog tela.

bodybalanceBodyBalance: Kombinacija Yoge, Pilatesa i Tai-chi-a. Uz prijatnu muziku oslobodite se napetosti i unapredite svoju snagu i fleksibilnost. Jednostavno, dođite da se relaksirate. Program je pogodan za sve uzraste.

dizanjetegova2


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.