Positive Life Style

Positive Life Style 25% Popusta na Nutricionistički Program

Udruženje Positive Life Style čine stručnjaci iz oblasti medicine, nutricionizma, psihoterapije i marketinga, okupljenih radi istog cilja – poboljšanje opšteg kvaliteta načina života. Kroz edukaciju, konsultacije/savetovanje, individualne i grupne radionice, Udruženje će se potruditi da Vaši dani budu ispunjeni pozitivnom energijom uz opšte psiho-fizičko zdravlje. 


Trend zdravog života i redovne fizičke aktivnosti uspeo je navede ljude da promene loše navike i posvete se svom zdravlju i izgledu. Međutim, usled količine informacija koje se svakodnevno plasiraju, često dolazi do nedoumice šta je zapravo zdravo, a šta ne, koja hranu treba konzumirati ujutru, a koju uveče, kako trenirati i šta bi zapravo trebalo da radimo.

Nutricionista ili nutritivni terapeut je osoba sa strukovnom diplomom iz oblasti ishrane i nutritivnog obrazovanja. Visoko kvalifikovani stručnjak je prava osoba koja će moći da odredi šta vašoj ishrani potrebno, šta od hranljivih materija možda nedostaje i kako da poboljšate svoje navike u ishrani.

Od sada na usluge nutricionističkog programa svim FitPass korisnicima je obezbeđen popust od 25% u Udruženju Positive Life Style. 

Zdrav Život i Pozitivne Misli

Pravilna ishrana pozitivno utiče na kompletno psiho-fizičko stanje organizma. Ona podiže imuni sistem, sprečavanja širenje ili nastanak mnogih oboljenja i bolesti, ublažava alergije, pomaže u regulaciji telesne kilaže, popravlja raspoloženje, utiče na koncentraciju i daje energiju za svaki dan.

Zdrave navike, poput pravilne ishrane, redovne fizičke aktivnosti i pozitivnih misli, preporučuju se svima. Bez obzira da li ste rekreativni ili profesionalni sportista, dete ili odrasla osoba, da li imate zdravstvenih problema, da li ste gojazni ili pothranjeni, trudnica ili porodilja… Svako ko želi da unapredi kvalitet svog života kroz više energije, bolje raspoloženje, zdraviji organizam i bez straha od bolesti trebalo bi da se posveti zdravim navikama.

Positive Life StylePositive Life Style

Udruženje Positive Life Style bavi se poboljšanjem kvaliteta života građana kroz edukaciju o pozitivnim stilovima života. Uz mnogobrojne radionice, predavanja, savetovanja i konsultacije koje se mogu odvijati individualno ili u grupama, Positive Life Style se trudi da unese pozitivne misli i vedrinu u živote svojih članova.

Za sve korisnike FitPass kartice, Positive Life Style nudi popust od 25% na sledeće usluge:

 • Nutricionistička Konsultacija/Savetovanje:
  Obuhvata uvid u kompletno zdravstveno stanje, analizu dosadašnjeg načina ishrane, procenu rizika po zdravlje, telesnu analizu na profesionalnoj TANITA vagi, izradu jelovnika, praćenje klijenta i online konsultaciju (e-mail, viber) u toku režima ishrane.
  Zvanična cena 4000rsd. Sa FitPass popustom cena iznosi 3000 rsd.
 • Kontrola/Konsultacija: 
  Nakon izvesnog vremena praćenja individualnog programa ishrane sledi kontrola/konsultacija sa nutricionistom kako bi se izmerio i sagledao napredak.
  Zvanična cena 1600rsd. Sa FitPass popustom cena iznosi 1200 rsd.
 • Promena jelovnika uz Kontrolu: 
  U zavisnosti od postignutih rezultata i daljih ciljeva, može doći do novog prilagođavanja jelovnika.
  Zvanična cena iznosi 2200rsd. Sa FitPass popustom cena iznosi 1650 rsd. 

Najbitnije od svega, nutricionista i konsultacije sa njim deluju kao konsultacije sa ličnim životnim trenerom. Naučićete kako da napravite zdrave odluke, kako da kuvate zdravu hranu, pokazaće vam zdrave alternative omiljene hrane koje ne možete da se odreknete. Čak i ako nemate posebne zdravstvene probleme ili želju za promenom telesne kilaže, nutricionista je u stanju da pruži najbolje recepte koji će prečiti nastanak oboljenja i bolesti i očuvati dobro zdravstveno stanje na duže staze.

Unapredite kvalitet svog života i osigurajte zdravlje svoje porodice uz Positive Life Style i 25% Popusta koje ostvarujete uz FitPass karticu! Zakažite svoj pregled na zvaničnom sajtu Positive Life Style!

Leave a Reply

Your email address will not be published.