Sajam Sporta 2016

Dobrodošli na besplatan Sajam Sporta 2016


Pod sloganom “Sport je zakon” u petak 25. novembra počinje peti međunarodni Sajam Sporta 2016. Glavno dešavanje biće prezentacija i demonstracija mnogobrojnih sportskih disciplina, a dobrovoljni posetioci će moći i da se oprobaju u većini njih. Posetite nas na Sajmu Sporta i preuzmite vaučer sa 50% popusta na kupovinu prve FitPass kartice! 

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i Sportski Savez Srbije organizuju peti međunarodni Sajam Sporta 2016 koji će se održati na Beogradskom sajmu u Hali 1. Sa početkom u petak 25. 11. 2016. u 12h, do svečanog zatvaranja 27. 11. u 17.30h, ulazak na Sajam Sporta biće besplatan svim posetiocima.

Ovogodišnji Sajam Sporta okupiće mnogobrojne sportske saveze, najvažnije sportske visokoškolske ustanove i predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u zemlji. Pored sportskih saveza, prisustvovaće i sportska udruženja, a svoje mesto imaće i FitPass, kako bi podržao inicijativu popularizovanja sporta među mladima.

Sajam Sporta 2016

Na Sajmu Sporta 2016 biće prezentovane mnogobrojne discipline među kojima su i: fudbal, gimnastika, biciklizam, planinarstvo, borilačke veštine i mnoge druge. Sportske discipline neće biti samo prezentovane, već će se vršiti i demostracija istih, a dobrovoljci će moći i aktivno da učestvuju tj da se oprobaju i dožive novo iskustvo.

Biće održani i edukativni seminari i predavanja vezana za sport, na kojima će posetioci moći naučiti bitne informacije od stručnih instruktora i profesionalnih sportista.

Sajam Sporta 2016

Cilj manifestacije je da, kroz edukaciju i zabavu, stimuliše sve ljude, a pogotovo decu, da se bave sportom, kako rekreativno tako i profesionalno. Ukoliko samo jedna osoba zavoli i posveti se aktivnom vežbanju, manifestacija će se smatrati uspešnom.

Sport ne sme biti privilegija! On se mora učiniti dostupnim svima, a pre svega deci i omladini – kako zbog mnogobrojnih zdravstvenih prednosti, tako i zbog pravilnog psihičkog i socijalnog razvoja.

Ne zaboravite! Uz FitPass karticu možete trenirati preko 60 sportskih disciplina. Iskusite nove discipline, promenite okruženje i prilagođavajte aktivnosti prema svojim potrebama, uz uštedu vremena i novca.
Posetite nas na Sajmu Sporta 2016 u okviru štanda Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije i preuzmite vaučer sa 50% popusta na kupovinu svoje prve FitPass kartice.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.