4sport

Prodavnica suplemenata 4sport iz Novog Sada FitPass korisnicima nudi 10% popusta na ceo asortiman

Želite da povećate izdržljivost, energiju, poradite na svojoj mišićnoj masi ili prosto – ozbiljno vodite računa o svom zdravlju? Prodavnica 4sport, specijalizovano mesto na kojem možete pronaći sve od sportskih suplemenata do prirodnih dodataka ishrani, nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu, a kao naš FitPass korisnik, ostvarujete i popust od 10% na ceo asortiman.

Savremen način života i njegov ubrzan ritam nam skraćuju vreme koje možemo posvetiti svom zdravlju. Ukoliko ste ljubitelj sporta, aerobnih aktivnosti ili treninga u teretani, suplementacija je neizostavan dodatak vašoj ishrani.

 

suplementi

Suplementacija je neophodna u režimu ishrane, i kao takva sadrži hranljive materije neophodne za funkionisanje organizma i poboljšanja sportskih performansi.

 

 

Iako se deklarišu kao dodaci u ishrani, suplementi spadaju u tečnu hranu, jednostavniji su za konzumiranje, bezbedni za upotrebu, a najveći broj ovih preparata sadrži osnovne elemente neophodne za vaš um i telo: proteine, vitamine, minerale, omega-3 masne kiseline, glutamin i kreatin.

Prodavnica 4sport je zahvaljujući pažljivo odabranom asortimanu, prepoznatljiva kao mesto na kojem osim što imate pristup kvalitetnim brendovima koji pored suplemenata i prirodnih dodataka ishrani uključuju i sportske rekvizite i opremu, možete uvek dobiti i besplatne savete o pravilnoj ishrani.
Brendovi iz njihove jedinstvene palete kojima se ponose jesu:

  • Ultimate Nutrition
  • Vitalikum
  • Biotech USA
  • QNT
  • Maximalium
  • Amix
  • Grenade

Renomirani proizvođači i njihovi provereni proizvodi su svakako sinonim za 4sport prodavnicu, a bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac, uvek možete pronaći vama odgovarajući proizvod. Ono na šta je 4sport objekat posebno ponosan jesu proizvodi namenjeni za održavanje, povećanje ili očuvanje zdravlja zglobova, hrskavice, celog mišićnog sistema, preparate sa prirodnim mešavinama vitamina, minerala i aminokiselina neophodni za podršku osnovnim funkcijama ljudskog tela tokom dana i noći.

U skladu sa tim, ukoliko ste iz Novog Sada ili ste u prolazu, kao naš FitPass korisnik, dobijate poseban popust od 10% na asortiman ovog sjajnog objekta. Još jedan razlog da ih posetite, zar ne?

 

4sport 1Uvek ljubazno, stručno i srdačno osoblje, takođe, ovu prodavnicu izdvaja iz mora ostalih. Bilo da se dvoumite oko izbora određenih proizvođača, dobićete neophodne sugestije u vezi sa preparatom koji odgovara baš vašim potrebama.

 

Ako želite uspeh koji podrazumeva zdravu ishranu, kvalitetan i balansiran trening i savete zlata vredni, 4sport je pravi izbor za vas, a kao deo FitPass tima, do ovog uspeha ćete brže doći. Vaša satisfakcija i naša podrška su ciljevi koje vrlo rado ostvarujemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.