Wild Bar FitPass korisnicima nudi 10% popusta na slatke i zdrave štanglice

Kada u jednoj rečenici spojite ljubav, talenat, posvećenost, zdrav pogled na ishranu i celokupan tempo života, dobijate kvalitetnu priču vrednu daljeg prepričavanja. Wild Bar koncept je postao prepoznatljiv i jedinstven ove godine, kada se rodila ideja o pravilnom pristupu i razmišljanju o hrani koju svakodnevno unosimo u svoj organizam. Kao deo FitPass sistema, shvatili smo da je ovakav koncept izuzetno kvalitetan, tražen i omiljen svima onima koji žele da se posvete prvenstveno sebi i svom zdravlju.

 

wild barU moru proizvoda koji se u javnosti klasifikuju kao skupovi zdravih sastojaka, malo je onih kojima ćete se vraćati i biti sigurni u njihov ispravan sastav i kvalitet. Okruženi ste i bombardovani informacijama o brojnim namirnicama koje morate svakodnevno koristiti u ishrani, a zapravo niste sigurni šta vama najviše odgovara. Wild Bar koncept je za kratko vreme postao izuzetno popularan upravo zbog širenja ideje da u svoj organizam unosite sve neophodne sastojke uz smanjenje broja kalorija i same količine hrane. Na taj način, ostajete siti i ispunjeni energijom unetom kroz zdravu ishranu. Ova fantastično smišljena virtuelna prodavnica zdrave hrane u svom portfoliu sadrži popularne barove (slatke i sirove štanglice) koji su jedinstveni po mnogo čemu. Wild bar je stvoren kako bi se utolila glad za zdravim, neobrađenim prirodnim slatkišima.

U ponudi se nalaze 4 ukusa po originalnim receptima koje ne možete pronaći na portalima o kuvanju, jer su se ovi ukusi dugo smišljali, kombinovali i na kraju, birali. Štanglice su nastale radi zadovoljenja potreba ishrane za aktivne sportiste i rekreativce. Ukratko: superfood on-the-go: sveže, potpuno proteinske štanglice, praktično zapakovane – da budu uz vas u svakom trenutku. Spajali su i logično i nespojivo. Želeli su da njihove jedinstvene štanglice budu pre svega zdrave i tako se uklope u želje i navike svih koji vode računa o onome što jedu, a ne žele da se liše slatkog. Da prijaju svima i da pokrenu sve.

 

wild barOsnova svakog ukusa je kombinacija urmi i badema, a oni se razlikuju po sledećim sastojcima:

  1.  Spirulina + kokos;
  2.  Kakao + chia semenke;
  3.  Đumbri + cimet + indijski orah;
  4.  Konoplja + maka + muskatni orah.

 

Svaki od ova 4 ukusa sadrži odgovarajuću količinu ugljenih hidrata, visok nivo proteina, biljnih vlakana i biljnih masti. Idealni su kao zamena za doručak uz neko voće ili čaj, kao zdrave grickalice pre ili posle treninga ili kao dodatak redovnoj ishrani. Važna stavka jeste ta da su barovi napravljeni od potpuno prirodnih sastojaka, bez dodatog glutena, šećera ili drugih aditiva. Pri prvom zalogaju, pun ukus štanglice ćete odmah osetiti i znaćete da niste pogrešili pri izboru. Ono što je interesantno jeste da se štanglice spremaju bez ikakve termičke obrade, pa su kao takve sirove i pravi predstavnici paleo režima ishrane. Ovo je zapravo zdrava užina koju možete konzumirati između glavnih obroka, sadrži samo prirodne šećere i praktična je za svakodnevnu upotrebu.

Svi FitPass korisnici prilikom online poručivanja štanglica (Facebook i Instagram) ili putem telefona (+381 665411111) dobijaju 10% popusta na celokupnu porudžbinu. Dostava za Beograd je besplatna. Takođe, celokupnu ponudu možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu, koji će vam svakako olakšati izbor prilikom kupovine. 

 

wild barOva superfood ideja je idealna za sve kojima ubrzan tempo života ne dozvoljava pravilnu i balansiranu ishranu. Prava hrana ima bolji ukus, a Wild Bar štanglice su upravo sinonim za takav jedan režim ishrane zbog kojeg ćete se osećati bolje, lagodnije, ispunjenije i svakako – zdravije. Podrška od strane FitPass tima neće izostati, jer u kojoj meri ste zadovoljni onim što unosite u sebe, to će se projektovati na vaše fizičko, mentalno i emotivno stanje. Jednostavno, zar ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published.