panjkovic-academy.jpg

Akademija Panjković svim FitPass korisnicima nudi specijalne popuste od 10-20% na svoje frizerske usluge

Nešto što prvo primetite na nekome jeste negovana i lepa kosa. Njenom češćem održavanju svakako više pribegavaju žene, ali taj trend poslednjih nekoliko decenija prati i jači pol. Uzimajući u obzir činjenicu da je sve veći izazov pronaći i ostati dosledan određenom salonu za negu lepote, svakako se samo najbolji ističu svojom ponudom. Ukoliko se dvoumite, Sa FitPass karticom, vaše poverenje ćete pokloniti onima koji će brinuti o vašoj lepoti na najbolji način.

Šta vam je prva asocijacija kada čujete za Panjković akademiju? Očekivan nivo profesionalnosti, srdačno osoblje, besprekoran kvalitet tretmana i cele palete usluga? Svakako jeste i tradicija duga 20 godina i prepoznatljivo ime u svetu frizerskih brendova.

 

U sklopu brenda Panjković, istoimeni frizerski salon i akademija su ono što ovaj brend čini pionirom u domenu frizerske delatnosti na teritoriji Srbije, ali i šire.

 

 

panjkovic-academy.jpgStacionirana na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada na beogradskoj opštini Vračar, Panjković akademija predstavlja malu oazu frizerskog hedonizma. Problemi vaše kose se rešavaju na najprofesionalniji način. Prateći trendove, ovaj frizerski salon u potpunosti ispunjava vaše želje, zamisli, rešava nedoumice i daje konkretne savete u vezi sa kompletnom negom kose. Ugođaj je upotpunjen i prethodnom relax masažom glave, a povratak zadovoljnih klijenata na još jedan tretman je dokaz zašto je ovaj centar za negu lepote dokazano kvalitetan. Procesom nadogradnje kose koju je na ove prostore pre više od 20 godina doneo Predrag Miki Panjković, svakom klijentu se garantuje bezbednost i neoštećenost u toku i nakon samog tretmana.

 

Panjković akademija, sa druge strane, od 1997. godine je uspešno naučila 65 generacija učenika, odnosno 2.500 frizera. Izazovi struke i sve veći trend koji ukazuje na njenu popularnost, dovodi do toga da mladi ljudi uspešno prave karijere u ovoj oblasti. Panjković akademija, pored obuke za muškog i ženskog frizera, pruža i obuke iz nadogradnje kose, sve sa ciljem da svaki polaznik ono što voli nauči da obavlja na ispravan i prevashodno kreativan način.

panjkovic-academy.jpg
Korisnici FitPass kartice imaju specijalne popuste od 10% na usluge šišanja i feniranja, zatim popust od 20% na usluge kolora (izrastka, cele dužine, preliv, ombre, balayage.. ) kao i popust od 10% na nadogradnju kose.

 

Sve dame i muškarci koji se nalaze u FitPass sistemu, ili planiraju da se posvete sebi i svojoj spoljašnjoj lepoti, sada će moći da to urade i sa FitPass karticom. Ukoliko smo vas ubedili da vaše poverenje i negu prepustite Panjković akademiji, sve informacije o njihovim tretmanima i širokom spektru proizvoda možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Sve je jednostavnije, lepše i lakše kada izdvojite vreme za sebe i vaše male, ali značajne momente, a kao deo FitPass tima, tu odluku ćete donositi sa zadovoljstvom. Slažete se sa nama?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.