Hranite se zdravo u Prote.In restoranu u Novom Sadu uz poseban popust sa vašom FitPass karticom

Prva asocijacija kada čujete za Prote.In jeste jedinstven sistem u kojem važi parola da hraniti se zdravo nije dijeta već način života. Opravdava epitet prvog i jedinog restorana u kojem ćete dobiti visokoproteinski obrok, sa zdravim mastima i ugljenim hidratima. Uzimajući u obzir činjenicu da sa vašom FitPass karticom imate pristup u preko 600 objekata, ona je istovremeno i ulaznica za najbolje i najkvalitetnije.

 

prote.in,jpgIdeja Prote.In restorana jeste pružanje adekvatne, zdrave i izbalansirane ishrane sportistima (rekreativcima ili profesionalcima), ali su u međuvremenu ovaj objekat počele da posećuju i porodice u kojima deca uče i usvajaju zdrave obrasce i načine ishrane. Svako jelo može biti spremljeno po vašim željama i afinitetima, uzimajući u obzir namirnice koje koristite i plan ishrane shodno njima.

 

Prote.In vam takođe, pored savršeno izbalansirane ishrane nudi i program suplementacije. Svi proizvodi ispunjavaju standarde kontrole, uz prethodno testiranje i atestima o ispravnosti i preporukama stručnih lica.

Cilj Prote.In restorana je da vama pruži priliku da se zdravo hranite, istovremeno vodeći računa o vašoj ishrani, kako biste se osećali dobro i zdravo!

 

Korisnici FitPass kartice imaju specijalan popust od 10% na ceo račun, odnosno na sve specijalitete iz jelovnika. Dodatno, popust se ostvaruje isključivo prilikom gotovinskog plaćanja i obavezno je da pored pokazivanja svoje FitPass kartice, pokažete i svoju ličnu kartu.

U jelovniku ovog restorana ne postoji ništa štetno. Svi obroci su bezglutenski, pogodni čak i za dijabetičare. Stručni tim je tu za svakog gosta sedam dana u nedelji, kako bi pružio savet i podršku prilikom odabira pravog jela.

 

Neki od specijaliteta ovog sjajnog mesta jesu:

Hulk pljeskavica – apsolutno zdrava pljeskavica koja uključuje brokoli, spanać, belanca i ovsene pahuljice;

Detox salata – hranljiva, ukusna i naravno zdrava, može biti obrok tokom bilo kojeg perioda u danu;

Zeleni pileći burito – specijalitet koji možete jesti u svakom trenutku, zdrav, prirodan i ukusan;

Proteinske palačinke – u zavisnosti od toga koje voće ili umak više volite, svakako ćete sa slašću pojesti ovaj desert;

Proteinski šejkovi – niko im ne može odoleti, a u svakom momentu su hranljivi i primamljivi za oči i nepca.

 

prote.in,jpgLokacija restorana Prote.In u u Novom Sadu se nalazi u Bulevaru Mihajla Pupina 9

Ukoliko smo vas ubedili da vaše poverenje po pitanju ishrane poklonite Prote.In restoranu, sve informacije o njiegovom poslovanju i jelovniku možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

U FitPass sistemu je sve lakše i jednostavnije kada znate kome ćete prepustiti odluku po pitanju zdravlja, nege lepote i fizičkog izgleda. Otkrijte zašto se dobar glas i kvalitet uvek daleko čuju i prepoznaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.