Specijalni popusti u Gigatron prodavnicama samo sa vašom FitPass karticom

Na spomen Gigatrona prva asocijacija jeste tehnika koja svojim kvalitetom ovaj lanac objekata čini jednim od lidera na tržištu. Ako ste zaljubljenik u tehnologiju ili ne možete zamisliti svoje svakodnevne aktivnosti bez najnovijih spravica, onda ste na pravom mestu. Dobra vest je ta da od sada sa vašom personalizovanom FitPass karticom možete nabaviti sve ono što vam je neophodno.

 

Zašto je Gigatron jedan od vodećih brendova na tržištu?

Počevši sa radom 2003. godine sa svega dva zaposlena, do kraja 2017. godine taj broj je prešao 350, a u prilog njihovom dobrom i svestranom poslovanju govori činjenica da su svoje maloprodajne objekte pozicionirali po ugledu na prestižne prodavnice na zapadu. Ideja Gigatrona od samog osnivanja jeste predstavljanje širokog i prevashodno bogatog asortimana proizvoda iz domena informacionih tehnologija, potrošačke elektronike i bele tehnike.

 

 

Bitno je da znate:

  • Gigatron je brend koji su prepoznale najveće svetske kompanije iz oblasti IT, potrošačke elektronike i bele tehnike, a njegova maloprodajna mreža pokriva preko 20 gradova širom Srbije;
  • Ukoliko imate bilo kakva pitanja, izvesne nedoumice ili same sugestije, na raspola-ganju vam stoje telefoni korisničke podrške, kao i svi kanali komunikacije sa Gigatron timom;
  • Gigatron je svim svojim potrošačima omogućio posebne pogodnosti koje se tiču: dnevnih i nedeljnih akcija, rasprodaja, pogodnosti pri plaćanju i kreditiranje u saradnji sa vodećim bankama, program Gigatron bodova i Loyality kartice kao i specijalne ponude kroz partnerstva sa brojnim firmama na našem tržištu;
  • Transparentnost i ažuriranje svih raspoloživih informacija je dodatni plus za njih, pa će vam svaka kupovina biti ugodna, bez ikakvih poteškoća.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalne popuste u svim Gigatron prodavnicima i to:

15% popusta prilikom fizičke kupovine aparata za negu tela i održavanje zdravlja, televizora i računarskih komponenti; 15% popusta prilikom fizičke kupovine fitness opreme (sprava); 15% popusta prilikom fizičke kupovine bele tehnike (velikih aparata), električnih skutera, DSLR fotoaparata, igrački konzola i monitora; 15% popusta prilikom fizičke kupovine laptopova, desktop računara, akcionih kamera i tablet računara; 5% popusta prilikom fizičke kupovine ostalih kategorija robe. Svi popusti se obračunavaju na maloprodajnu cenu, odnose se na gotovinsko plaćanje, plaćanje karticama i čekovima. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat. Popusti se ne obračunavaju na proizvode koji su već na akciji u prodajnim objektima.

 

Za sve zaljubljenike u fitnes i sportski način života, u ponudi se nalazi i veliki broj profesionalnih sprava za vežbanje poznatih, svetskih proizvođača, kao i dodatna oprema koja će vam olakšati treniranje vaših omiljenih aktivnosti. Od lopti za pilates i aerobik, preko stepera do sobnog bicikla, možete da birate prema vašim potrebama. Za zahtevnije vežbače, Gigatron u svom asortimanu poseduje i sprave za veslanje, multifunkcionalne sprave, eliptične trenažere, kao i složenije sprave koje će vam upotpuniti ceo doživljaj.

 

Ono što, takođe, izdvajaju iz svog širolikog asortimana, jesu aparati za negu tela i održavanje zdravlja. Kako za lepši, tako i za jači pol postoje kvalitetni aparati za brijanje, depilatori, epilatori, masažeri, mašinice za šišanje i trimeri, električne četkice za zube, fenovi, pedikir-manikir setovi, styler i prese za kosu. Takođe, pored gore navedenih aparata, za sve vlasnike FitPass kartice po posebnim popustima su dostupni i medicinski aparati, aparati protiv insekata kao i vage za merenje telesne težine.

 

Posebno se u ponudi izdvajaju masažeri i pedikir-manikir setovi koji će vam znatno uštedeti vreme i novac, a istovremeno ćete se opustiti od svakodnevnih obaveza. Mašinice za šišanje i trimeri će, takođe, muškarcima olakšati posao, a dodatni popusti sa FitPass karticom će uveliko motivisati na kupovinu.

 

 

 

Gigatron – zašto je vredan vaše posete?

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete da dobijete pomoću korisničke podrške i na svim digitalnim platformama, a komentari kupaca ispod svakog proizvoda umnogome olakšavaju kupovinu željenog artikla.

Želimo vam uspešnu i ugodnu kupovinu u svim Gigatron prodavnicama, a posebno uživajte sa FitPass karticom koja će vam ovakve dobre nabavke učiniti prijatnijim iskustvom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.