Poseban popust za sve vrste masaža u Oaza Oriental studiju i sa vašom FitPass karticom

Poseban popust za sve vrste masaža u Oaza Oriental studiju i sa vašom FitPass karticom

Masaža je već od prvih primena na čovekovo psiho-fizičko zdravlje našla svoje mesto među delotvornim terapijama. Zbog stresa koji je neminovan, pronalazimo različite načine kako bismo se opustili. Masaža je jedno od rešenja. Ukoliko ste već u FitPass sistemu, ne propustite priliku da sebe iznenadite kvalitetnom relaksacijom. Studio Oaza Oriental je prava adresa za vas.

 

Zašto Oaza Oriental?

 

Uveliko je poznato da masaža kao takva ima veliki značaj za čovekovo zdravlje. Ona predstavlja obradu, stimulaciju i manipulaciju kože, mišića, limfnih, nervnih i krvnih puteva na površini i unutar tela, a često i zglobova kičmenog stuba i unutrašnjih organa. Bez obzira na tip masaže, njeno dejstvo je višestruko. Pored toga što se uspostavlja fizički kontakt između klijenta i terapeuta, tu se uspostavlja i razmena energija. Masaža kao takva poboljšava elastičnost i regeneriše kožu, ubrzava celokupan metabolizam, aktivira limfne puteve, čime se izbacuje višak vode i stimulišu nervni putevi što dovodi do kompletnog opuštanja tela. Studio Oaza Oriental i stručni terapeuti, u toku dugogodišnjeg iskustva u radu, pomažu klijentima pri relaksaciji tela, uma i pružanju pomoći kod sportskih i ostalih povreda.

 

Šta čini ponudu Oaza Oriental studija?

 

  • Relax, sportske, antistres i anticelulit masaže, a neke od najzanimljivijih su u nastavku:
  • Oriental Duo masaža – prijatan relaksirajući tretman za dvoje koji vas oslobađa napetosti i dnevnih neprijatnosti;
  • Lomi lomi nui (Havajska masaža) – poseban vid relaksacije koju praktikuju kako ljudi starijih dobi, tako i mlađe generacije, a podrazumeva masažu samo laktovima i podlakticama;
  • Catwalk masaža – koja predstavlja kombinaciju 4 masažne tehnike (lomi lomi + shiatsu + stopala + glava) i najkompletniji tretman koji otklanja blokade na fizičkom i energetskom nivou, a smanjuje za 90% uticaj stresa koji nas svakodnevno prati;
  • Candle masaža – nastala kako bi otklonila fizički i pshički zamor, a esencijalna ulja iz sveće će vam upotpuniti celokupno iskustvo. Miris ovih eteričnih ulja utiče na vaše rapoloženje i oslobađa telo od toksina.

 

One koje se često preporučuju jesu i delotvorne anticelulit, sportske i red roses masaže, a posebno i masaža lica. Takođe, možete obradovati i Vaše omiljene osobe poklon vaučerima i tako im priuštiti nezaboravno iskustvo kod pravih profesionalaca.

 

 

 

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust od 20% na sve tipove masaža, odnosno celu ponudu Oaza Oriental studija.  Dovoljno je da tokom plaćanja pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će Vam biti obračunat.

 

Oaza Oriental – zašto su vredni Vaše posete?

 

Nalaze se na Vračaru u ulici Brane Crnčevića 13 (bivša Ohridska), sa fleksibilnim radnim vremenom (radnim danima: 11.00 – 20.00h i vikendom: 12.00 – 21.00h). Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti na digitalnim platformama (Facebook i Instagram), a ukoliko imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili želite da zakažete Vaš termin, možete ih pozvati putem brojeva telefona 011/2430 122 i 062/329 210 ili poslati SMS, Viber poruku ili e-mail na oazaoriental@gmail.com

 

Odaberite za sebe i Vaše voljene osobe samo najbolje, a sada ćete dobiti priliku da kompletan ugođaj osetite baš u Oaza Oriental studiju i to sa Vašom personalizovanom FitPass karticom. Ne čekajte na stres, eliminišite ga na pravom mestu, sa pravim ljudima i najboljom terapijom.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.