Obradujte Vašu damu specijalnim poklonima za Dan žena!


Dan žena je uvek odličan povod da svoju lepšu polovinu obradujete neočekivanim poklonima.

Od 6. do 8. marta će trajati FitPass akcija za Dan žena, tokom koje svi korisnici, kao i oni koji nisu u našem sistemu mogu poručiti karticu ili obnoviti članarinu za svoju voljenu damu sa popustom od 20% na Classic i Premium pakete, a uz kupljenu karticu ili obnovu članarine FitPass je obezbedio i specijalan poklon namenjen dragoj osobi! Za najbrže su spremljena posebna iznenađenja: FitPass majica iz nove linije Lady Boss, 4 sticker-a, kao i 50 usb-ova sa novim mix-om muzike za trenig DJ Architect-a. *

Ukoliko karticu kupujete u našem prodajnom mestu (TC City Passage) poklon ćete dobiti odmah, a ukoliko karticu kupujete online, kartica se zajedno sa poklonom šalje uslugom Post expressa-a, isto važi iako je u pitanju obnova članarine.**

 

Napomena: Ukoliko Vaša voljena dama već poseduje karticu, možete joj obnoviti članarinu pa je nephodno da znate broj njene kartice, pri čemu ne morate biti naš korisnik. Ukoliko ste deo FitPass sistema – obratite pažnju na popuste koje ste Vi sakupili do sada: dodatne popuste sakupljene putem sistema preporuke se mogu obračunati na ovaj popust u sklopu akcije za Dana žena i to samo ukoliko poručujete Classic paket. To ne važi za ostale pakete. Obratite pažnju da li ste ulogovani na Vaš korisnički profil kako bi Vam bile dostupne sve informacije. ***

 

U slučaju da imate status korporativnog korisnika, možete kupiti voljenoj dami karticu ili produžiti članarinu po uslovima koje smo naveli, pri čemu dama za koju poručujete, odnosno njena firma ne sme biti deo FitPass sistema. Kako bi Vam bili dostupni svi podaci za naručivanje kartice, neophodno je da budete izlogovani sa Vašeg profila. Prvo, popunite Vaše osnovne podatke kako bismo mogli da Vas kontaktiramo. Nakon toga, unesite podatke osobe kojoj poklanjate karticu (ukoliko je novi korisnik obratite pažnju na njene lične podatke, tačnu adresu, način preuzimanja ili način isporuke na željenu adresu. E-mail adresa novog korisnika ne sme postojati u FitPass bazi). U skladu sa odabirom načina preuzimanja kartice, opredeljujete se takođe za preuzimanje poklon paketa. Poklon možete dobiti odmah na našem prodajnom mestu ili čekirati online opciju za Post Express.

FitPass Student kartica nije obuhvaćena u sklopu ove akcije, ali korisnik koji ima FitPass Student karticu može poručiti za dragu žensku osobu standardnu FitPass karticu sa popustom od 20% na Classic i Premium pakete. Kako bi vam bili dostupni svi podaci za naručivanje kartice, neophodno je da budete izlogovani sa vašeg profila.

Za korisnika za kojeg se obnavlja članarina i koja ističe nakon 15. marta (uključujući i 15. mart) neće biti omogućeno učestvovanje u ovoj akciji za Dan žena.

 


* S obzirom na to da je ova akcija zamišljena kao sistem poklona, ona traje do isteka zaliha. Obratite pažnju na datum Vaše uplate, kako ne biste rizikovali da ostanete bez poklona.

** Možete naručiti više poklon kartica.

*** Ne garantujemo da će kartice koje su online naručene 07. i 08. marta stići istog dana, već narednog dana zbog sistema isporuke Post express-a. Troškove dostave poklona plaćaju primaoci paketa u iznosu od 260 RSD, a ne postoji mogućnost da kartica stigne odvojeno od poklona, već se šalju zajedno.

 

Obradujte Vašu voljenu damu FitPass karticom i zajedno uživajte u zdravom i aktivnom životu!


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.