FitPass na Spring to Life festivalu proleća


Spring to Life festival (15.03. – 04.04.) zamišljen je kao događaj koji slavi doček proleća, buđenje prirode i svega onog što nas zapravo inspiriše da uživamo u lepim stvarima.

FitPass sa zadovoljstvom podržava ovakve događaje, pa će u skladu sa tim imati svoju autentičnu drvenu kućicu ispred TC Ušće u kojoj će biti spremljena brojna iznenađenja za naše posetioce. Radno vreme naše prolećne kućice će biti svakog dana od 12h do 20h.

 

FitPass je obezbedio 20% popusta na kupovinu naše kartice, odnosno na kupovinu bilo kojeg paketa iz naše ponude, kao i obnovu članarine.*

 

 

Napomena: Popust mogu ostvariti i novi i postojeći korisnici s tim što svi dodatni popusti koji su postojeći korisnici skupili do sada, se NE mogu obračunati na popust u sklopu ovog događaja. Plaćanje se vrši samo u gotovini. Za sve posetioce smo spremili posebne poklone.**

Takođe, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike.

 

* Popust se obračunava samo u sklopu ovog događaja, NE i u našem prodajnom centru TC City Passage.

** Korisnik koji obnavlja članarinu i koja ističe nakon 04. aprila neće moći da iskoristi popust na ovom događaju.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.