Zabavite se i pružite sebi odličnu rekreaciju sa 10% popusta u Vector prodavnicama bicikala i sportske opreme

Kako tvrde biciklisti, bicikl čini život lepšim. Osim što je svaka rekreacija zabavnija u društvu dvotočkaša, ova aktivnost umnogome poboljšava vaše psihofizičko stanje. Ukoliko se dvoumite kada biste želeli da otpočnete sa vožnjom bicikla, tačan odgovor je taj da je uvek pravo vreme. Osim kada su ekstremni uslovi (kiša, sneg, oluje, tropske vrućine) nemojte siliti sebe na ovakav potez. Sa FiPass karticom, svaka odluka koja se tiče vašeg zdravlja je uvek ispravna.

 

Vector prodaja bicikala, sportske i fitness opreme

 

Poslujući više od 10 godina na teritoriji Novog Sada, Vector je prepoznatljiv po kvalitetnom asortimanu bicikala, biciklističkih rekvizita, sportske i fitness opreme. Ono što ih svakako izdvaja jeste kvalifikovano osoblje za prodaju i servis bicikala, niske cene uz visok kvalitet, kao i iskustvo od 20 godina u svetu biciklizma i sporta. Zastupaju tri proizvođača bicikala – Kellys, Venera i Capriolo. U njihovom katalogu, pored 50 bicikala možete pronaći i terenske i gradske bicikle, bicikle za decu, opremu za trekking, trkačke, BMX i downhill bicikle.

 

U njihovom asortimanu možete pronaći i:

 

• Preko 1000 artikala koji obuhvataju lopte, mreže, rekvizite za trening – kupe, čunjeve, markere, merdevine, konopce, opremu za atletiku, kao i druge rekvizite za fudbal, odbojku, košarku, rukomet, vaterpolo, tenis, badminton, stoni tenis, ragbi i druge sportove;

• Širok spektar fitness opreme – eliptični trenažeri, pokretne trake za trčanje, sobni bicikli, oprema za teretanu, tegovi, pilates lopte, vijače i druga oprema za oblikovanje tela i održavanje fizičke kondicije;

• Širok spektar dodataka za klizanje, ljubitelje rolera, kao i zaštitnih, pregradnih, sportskih mreža, kao i mreža za ograđivanje igrališta i terena.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust u Vector maloprodajnim objektima na dve lokacije i to:

10% popusta na servis bicikala, na lopte, rekvizite i sportsku opremu (proizvođači Gala, Vector, Samba i Winner) i na biciklističku opremu (proizvođači Kellys, Messingschlager, Vector, Ventura, M-Wave, Mighty, Velo, Neco, Smart, An Lun, SRAM, Shimano i drugi). Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

Kako i gde ih možete pronaći i kontaktirati?

 

Nalaze se na dve lokacije u Novom Sadu (Cara Dušana 70 i Hajduk Veljkova 11). Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, a ukoliko imate bilo kakvo pitanje oko željenog artikla ili korisičke podrške, možete im se obratiti u svakom momentu preko dostupnih kontakt telefona.

Uživajte u predstojećem lepom vremenu i izaberite za sebe samo najbolju zabavu i rekreaciju. Sa FitPass karticom, takva dokolica će predstavljati pravo uživanje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.