Provedi nezaboravno leto sa Go2 Travelling i OSTVARI 10% popusta na sve letnje aranžmane


Iako za putovanja nije potreban poseban razlog, ona su neizbežna i svima u nekom momentu neophodna. Bilo da putujete sami ili sa voljenim osobama, izazov je pronaći odgovarajuću destinaciju. Ukoliko ste ”letnje dete”, a sunce razlog vašeg dobrog raspoloženja, onda je leto najbolje vreme za vaše uspomene i avanture. Pogotovo ako ste već vlasnik FitPass kartice, spremili smo vam brojna iznenađenja.

 

Go2 Travelling – zašto je najpopularnija turistička agencija za mlade?

 

Prepoznatljiva porodica brendova u oblasti turizma (Go2 Travelling, Go2 Adventure, Go2 Serbia i Go2 America) već jedanaest godina unazad organizuje najbolja putovanja koja se preporučuju i ponavljaju iz sezone u sezonu. Go2 Travelling se može ponositi ne samo poznatim egzotičnim destinacijama, već i sve većom popularizacijom domaćeg turizma. Na godišnjem nivou i preko 10.000 zadovoljnih lica, a 110.000 putnika od samog osnivanja su dovoljan razlog zašto mladi ljudi pronalaze idealnog organizatora putovanja koji nudi širok dijapazon usluga.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust od 10% na sve letnje aranžmane i to:

· Zakintos od 179 €

· Krf-Kavos od 149 €

· Lefkada od 159 €

· Krit od 299 €

· Evia od 139 €

· Kušadasi od 139 €

· Kefalonija od 199 €

· Stavros / Summer fun od 149 €

Dovoljno je da tokom kupovine željenog letnjeg aranžmana pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

 

Explore. Dream. Discover.

 

Sa preko 50 tematski različitih putovanja godišnje, sa direktnim pristupom studentskoj i omladinskoj populaciji kroz promociju u srednjim školama, na fakultetima, studentskim domovima, uspevaju da lepotu putovanja dočaraju na najbolji mogući način. Takođe, sve snažniji brend Go2 Event organizuje odlične festivale u Srbiji, među kojima se izdvajaju Go2 Uranak sa tri stage-a i Go2 Halloween, koji godinama unazad ostaje sinonim dobrog provoda. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti i na digitalnim platformama (Facebook i Instagram). Takođe, u njihovoj poslovnici u ulici Strahinjića Bana 36 (radno vreme od 11.00 – 19.00 i subotom od 09.00 – 15.00) vas čekaju odgovori na sva vaša pitanja i nedoumice, a u tu je i njihov zvaničan mejl office@maxtravel.rs (za Beograd) i go2travelling021@gmail.com (za područje Novog Sada).

 

Ostanite otvoreni za nova iskustva, poznanstva i znanja, izaberite omiljenu letnju avanturu i uživajte u Go2 putovanjima! Sreća je zarazna, pa vaše dogodovštine možete proživeti baš sa Go2. Usput, ne zaboravite svoju personalizovanu FitPass karticu, jer postoji mnogo razloga zašto je baš sa njom svaki put poseban.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.