Priuštite sebi najbolje laserske i kozmetičke tretmane u Salonu Happy Lady sa vašom FitPass karticom i 10% popusta

Lepota je odavno imperativ u bilo kom segmentu života. Kako unutrašnja, pa tako i ona spoljašnja – obe zahtevaju posvećenost i vreme kako bi se ona ispoljila na najlepši način. Sunčano vreme je period kada želimo da izgledamo najbolje moguće. Ukoliko ste već u FitPass sistemu, ne propustite priliku da sebe iznenadite kvalitetnim kozmetičkim tretmanima. Salon lepote Happy Lady je prava adresa za vas.

 

Zašto Salon lepote Happy Lady?

 

Laser centar Happy Lady predstavlja oazu svega onog što vam je neophodno kako biste izgledali i osećali se lepo. Nalazi se u strogom centru prestonice, pa je dostupan svim damama koje žele da se posvete sebi. Nudi sve vrste laserskih tretmana, a salon je najviše prepoznatljiv zbog najsavremenijeg Diodnog lasera. Profesionalan tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom se konstantno usavršava u domenu kozmetologije. Upravo aktuelni trendovi u datoj oblasti i dugogodišnje iskustvo čini zaposlene u ovom studiju prave osobe za tretmane koji su u tom trenutku vama neophodni. Pravilnom kombinacijom tradicionalnih i savremenih metoda, kao i najkvalitetnije opreme i kozmetike za negu lica i tela, omogućavaju se željeni rezultati u optimalnom roku.

Šta čini ponudu salona Happy Lady?

 

1. Laserska epilacija Diodnim laserom – najmoderniji laser koji bezbolno rešava vaše kožne probleme sa minimalnim ili skoro nikakvim kontraindikacijama. Stručno osoblje će vam pomoći ukoliko imate neke nedoumice, a prednost ove epilacije u odnosu na ostale jeste što se određen problem rešava sa duplo manje tretmana;

2. Lasersko podmlađivanje – gde se upotrebom računara i mikroprocesorske tehnologije uklanjaju bore i problemi kože većeg stepena. Koža dobija sjajan izgled, punoću i elastičnost, a pacijent se oseća zadovoljnim zbog vidno podmlađene kože;

3. Lasersko lečenje akni, uklanjanje fleka, ožiljaka i kapilara – gde se problematično područje nakon nekoliko tretmana u potpunosti oporavlja, a na vama je da izaberete ono što vam je neophodno ;

4. Klasičan tretman čišćenja lica, tretman osveženja lica, profesionalno šminkanje, masaže, gipsane bermude, mezoterapija lica, ultrazvučna lipoksukcija i depilacija – koji god ovih tretmana izaberete, znajte da će vam se višestruko isplatiti. Pre bilo kakvog zakazivanja, budite sigurni da je to ono što želite.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust od 10% na sve kozmetičke tretmane. Neophodno je da unapred zakažete željeni tretman, a tokom plaćanja je dovoljno da pokažete svoju FitPass karticu sa ličnim dokumentom, i popust će Vam biti obračunat.

Happy Lady – zašto su vredni Vaše posete?

 

Nalaze se u Takovskoj ulici broj 8 (dvorište RTS-a i Dečijeg kulturnog centra) i fleksibilnim radnim vremenom (radnim danima: 10.00 – 19.00h i subotom: 10.00 – 17.00h, nedeljom ne rade). Obavezno je zakazivanje na salonski broj 064/071-69-12. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti i na društvenoj mreži Facebook, a ukoliko imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili želite da zakažete Vaš termin, možete ih pozvati putem dostupnih brojeva telefona na njihovom sajtu.

 

Pružite sebi najbolju negu samo kod odabranih stručnjaka. Ne čekajte da se pojavi određeni zdravstveni problem, već reagujte na vreme. U ovakvom procesu, podršku u bilo kojem trenutku imate sa vašom FitPass karticom. Ne dozvolite da vam stres poremeti svakodnevni ritam, već učinite nešto za sebe u čemu ćete uživati i osećati se dobro.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.