Specijalistička ordinacija iz fizikalne medicine i rehabilitacije Korekt: Poseban popust od 20% za sve korisnike FitPass kartice

Da li stižete da se posvetite svom zdravlju onoliko koliko biste voleli? Da li ste se zapitali koliko vremena izdvajate da proverite baš svaki deo tela u kojoj meri funkcioniše? Ukoliko imate problema sa stopalima koja su hronična i trenutno nerešiva, Ordinacija fizikalne medicine KOREKT je pravo mesto za rešavanje bolova, povreda ili deformiteta. Uz FitPass karticu, svaka poseta njima vam svakako neće teško pasti.

 

Zašto se profesionalnost i kvalitet usluge vezuju za njihovo ime?

 

Ordinacija fizikalne medicine KOREKT, kroz različite vrste terapije, se bavi rešavanjem bolova i povreda: mišića, tetiva, ligamenata, zglobova, kičme, ramena, kukova, kolena i slično. Stručni tim će uraditi sve da dobijete što bolji oporavak bilo kog problema posture. U okviru ordinacije, jedan deo je posvećen samo stopalima i ona je jedina ordinacija koja se bavi problemima stopala. Stopala su nepravedno najzanemarljiviji deo tela, a jedan od najznačajnijih, pa se zato oformio poseban tim stručnjaka koji radi na vašim stopalima. Na stopalima se nalazi preko 7.000 nervnih završetaka koji su povezani sa svim organima u našem telu. Savremena dijagnostika i stručan tim rešavaju probleme ulošcima, dodacima, terapijama, kao i samom ručnom izradom obuće modernog dizajna prema stopalu. Na stopala se oslanjamo svakim svojim korakom, a toga nismo svesni, a samim tim koliko je bitan oslonac tela.

 

Oblasti delovanja u okviru same ordinacije Korekt su:

 • Korektivne vežbe (individualno);
 • Elektroterapije, ultrazvuk, magnetna i laser terapija;
 • Masaže visokostrukovnih terapeuta (terapeutske, sportske, relaks…);
 • Lečenje povreda i bolova u zglobovima;
 • Lečenje i rehabilitacija reumatskih i neuroloških bolesti;
 • Posebni programi za: osteoporozu, cervikalni, lumbalni sindrom;
 • Lečenje povreda i bolova u zglobovima, tetivama, mišićima, ligamentima…

Centar za stopala Korekt koji pruža posebne usluge vezana za stopala se bavi:

 • Pregled doktora specijaliste i dijagnostika;
 • Fizikalne i kinezi terapije u cilju rešavanja problema stopala;
 • Vežbe za decu, odrasle, sportiste…
 • Proizvodi za korekciju i prevenciju problema stopala;
 • Izrada obuće za decu i odrasle na osnovu pregleda specijaliste;
 • Manuelni tretman stopala (masaža, limfna drenaža, refleksologija…).

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare odličan popust u ovoj specijalističkoj ordinaciji iz fizikalne medicine i rehabilitacije i to:

20% popusta na celu paletu usluga. Dovoljno je da tokom plaćanja pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat. Takođe, prilikom neophodne rezervacije Vašeg tretmana, neophodno je da se raspitate da li postoje doplate na željenu terapiju.

 

Kvalitet na prvom mestu

 

Ono što izdvajaju u svojoj ponudi jeste konsultacija visokostrukovnog fizioterapeuta koja podrazumeva pregled deformiteta ili povrede od strane fizioterapeuta. Taj pregled obuhvata procenu stanja mekih tkiva, koštanih struktura, neuroloških stanja, deformiteta, bolnih stanja i stanja nakon povrede. Cena ovog celokupnog tretmana iznosi 1.200 dinara.

 

 

Takođe, kineziotejping (kinesio taping), je poslednjih par godina izuzetno popularna terapeutska metoda koja podrazumeva lepljenje specijalnih traka po koži, s ciljem pravilne regeneracije oštećenog tkiva. Na ovaj način se poboljšava cirkulacija krvi i limfe, smanjuju se upale, zamor, grčevi, otklanjaju se bolovi i napetost. Neškodljiva i svima dostupna procedura, našla je svoju primenu kod lečenja sportskih povreda, bolova u kičmi i ostalih stanja. Cena ovog tretmana iznosi 900 dinara.

 

Zdravlje uvek na prvom mestu

 

Za njihovu delatnost se vezuje i prisustvo stručnih ortopeda, fizijatara i fizioterapeuta. Nalaze se na Zvezdari u ulici Hektorovićeva 1, sa fleksibilnim radnim vremenom (ponedeljak – subota: od 09h do 20h). Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti na svim digitalnim platformama (Facebook i Instagram), a neophodna je prethodna rezervacija vašeg termina na 011/408-99-88 i 060/408-99-88. Takođe, sva pitanja možete im uputiti i na e-mail adresu: info@korekt.rs

 

Ne dozvolite sebi da zanemarujete bolove i opredelite se samo za najbolju terapiju. Ordinacija Korekt i Centar za stopala Korekt, predstavljaju zapravo najbolji izbor iza kojeg stoje tradicija, kvalitet i profesionalnost. Sa FitPass karticom, svaki odlazak kod njih će vam zasigurno predstavljati prijatno iskustvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.