Zdrava ishrana je moguća uz How2Fit ketering za sve korisnike FitPass kartice i specijalnih 10% popusta

Zdrava ishrana je moguća uz How2Fit ketering za sve korisnike FitPass kartice i specijalnih 10% popusta

Nekada je jako izazovno naterati sebe da se odreknemo nezdravih i ukusnih stvari zbog kojih dobijamo na telesnoj težini. Ugljeni hidrati u većini slučajeva su nam nezgodni rivali, ali uz disciplinu i jaku volju svaki proces se lakše realizuje. Ukoliko ste odlučili da vašu ishranu stavite u službu mršavljenja, How2Fit ketering je idealno rešenje za vas. S tim u vezi, FitPass uvek podržava zdrave odluke, a u nastavku sledi zanimljiva priča zbog koje ćete značajno promeniti trenutne obrasce življenja.

 

 

Šta je How2Fit i kako funkcioniše?

 

Prva asocijacija na How2Fit jeste pristupačan i kvalitetan ketering zasnovan na zdravoj ishrani i obrocima koji su napravljeni shodno vašim potrebama. Zvuči vam interesantno? Nastavite dalje sa čitanjem. How2Fit koncept predstavlja zapravo prvu, specijalizovanu dostavu zdrave hrane u Srbiji. Kreira se široki dijapazon svežih i zdravih obroka koji će vam u kontinuitetu obezbediti ciljano smanjenje kilaže, detoksikaciju, dnevnu zdravu ishranu i sportska dostignuća. Pored toga, usmereni su i na izvrsnost ukusa koji su u relaciji sa zdravim sastojcima. Autentičnost ovog keteringa ogleda se u kombinaciji savremenih metoda kuvanja, pripreme hrane i medicinskog znanja kako bi se dobili samo najkvalitetniji obroci. Bez obzira da li je u pitanju kompletan doručak, ručak, večera, desert ili usputna užina – How2Fit je prava destinacija za vas. Transparentnost i jasnost informacija je nešto što je za njih izuzetno pohvalno, pa ćete u svakom momentu imati uvid u vašu porudžbinu. Besplatna dostava na teritoriji Beograda i Novog Sada je takođe veliki plus u njihovom sistemu, a korisnička podrška u svakom momentu vam rešava svaku nedoumicu ili sugestiju. Prilikom pripreme jela, koriste se samo sveže, visoko kvalitetne i ekološke namirnice, bez dodavanja hemijskih aditiva i veštačkih zaslađivača. Stoga, ono čime se ponose su njihovi posebno kreirani paketi za svakog pojedinca:

  • How2DETOX  – paket koji omogućava čišćenje organizma od sakupljenih toksina. Na taj način organizam dobija svoje gorivo u vidu minerala, vitamina i zdravih masnih kiselina;
  • How2REDUCE – paket usmeren na ubrzanje metabolizma i gubitak masnih naslaga. Akcenat je na zdravim proteinima i masnoćama koje ne štete kardiovaskularnom sistemu;
  • How2BASIC – paket koji sadrži optimalan broj kalorija na dnevnom nivou koji treba da unesete. Povoljna cena ovog paketa je takođe ono što izdvajaju kao bitnu prednost;
  • How2BALANCE – dnevni režim sastavljen u saradnji sa nutricionistom i kuvarom. Odabrana je idealna kombinacija hranljivih namirnica koje će vas učiniti sitim;
  • How2SPORT – paket usmeren za ishranu sportista koji se bave fizičkom aktivnošću rekreativno ili profesionalno. Putem ovih jela, održava se visok nivo energije potrebne za intenzivne treninge;
  • How2GYM – ishrana namenjena ozbiljnim vežbačima kojima je teretana mesto za intenzivno gubljenje telesne mase uz pravilnu ishranu. Ona je u ovom slučaju raznovrsna, a obroci se rotiraju;
  • How2PERSONAL – paket kreiran po individualnim željama klijenata, a na osnovu saveta lekara ili nutricioniste klijenta. Jelovnik je pogodan za one koji imaju alergije i ne prijaju im svi sastojci.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 10% popusta prilikom naručivanja željenog obroka, odnosno popust se odnosi na ceo račun. Neophodno je da prilikom porudžbine u polje Napomena napišete svoj broj kartice, pa će vam ujedno i popust biti obračunat. Plaćanje se vrši pouzećem.

 

Kako izgleda proces porudžbine?

 

Naručivanje je prilično jednostavno, dovoljno je da pratite određene korake. Na samom početku je neophodno da napravite svoj korisnički nalog na kojem imate uvid u celu vašu porudžbinu, potom sledi naručivanje online ili pozivom na brojeve telefona (potrebno je 48h za obradu porudžbine). Sami obroci su uvek sveži, pripremljeni i spakovani u posebna pakovanja koja čuvaju svežinu hrane. Dnevna dostava je u periodu od 8h do 11h, i besplatna je na teritoriji Beograda i Novog Sada. Na ovaj način, ne morate brinuti o vremenu koje ćete potrošiti na spremanje ručka ili o brojanju kalorija. Za svaku kategoriju obroka je objašnjeno zašto je ta namirnica dobra u kombinaciji sa drugom. Zbog toga, ne morate brinuti šta ćete tog dana jesti.

Svoje obroke možete naručiti i preko zvaničnog sajta, kao i na broj telefona 066/6222-062. Takođe, za bilo kakvu nedoumicu, savet ili sugestiju oko ishrane možete potražiti i na njihovim društvenim platformama Instagram i Facebook. Takođe, na sajtu je dostupna i kontakt forma, korisnička podrška putem e-mail adrese office@how2fit.rs ili telefona u periodu od 8h do 16h.

 

 

How2Fit putem sjajne usluge opravdava kvalitet i profesionalnost, a zadovoljni korisnici i ponovljene porudžbine su dokaz koliko su sjajni. Sa FitPass karticom ovakav hedonizam možete sebi svakodnevno priuštiti, jer ne predstavlja luksuz već dugoročno ulaganje u zdravlje.

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.