Specijalan popust od 10% na ceo asortiman Dobre IN Organic online prodavnice

Ono što se danas postavlja na vrh prioriteta jeste upravo briga o zdravlju. To se prevashodno odnosi na činjenicu da savremeni obrasci življenja određuju koju količinu namirnica ćemo unositi u naš organizam, bez preterane brige o tome šta konzumiramo. Ukoliko ste kao vlasnik/ca personalizovane FitPass kartice upoznati sa benefitima koje ostvarujete kod naših partnera, u nastavku ćemo vas upoznati sa jednim fantastičnim konceptom koji osvaja naše tržište kvalitetnim i prevashodno – zdravim proizvodima.

 

Zašto izabrati Dobre IN Organic proizvode?

 

U moru istih, ovaj koncept se i te kako razlikuje i ističe. Naime, Dobre IN Organic ima za cilj da uvozi najzdravije alternative konvencionalnih prehrambenih proizvoda. Zbog toga se njihova ponuda bazira na sledećim principima:

    • Svi proizvodi su sertifikovano organski (koriste se najkvalitetniji sastojci koji su sertifikovano organski), koji nisu životinjskog porekla (samo biljnog), bez glutena, dodatog šećera, zaslađivača, pojačivača ukusa, konzervansa ili veštačkih boja;
    • Svi proizvodi su takođe ili hladno obrađeni (raw režim) ili su tretirani na temperaturama ispod 42° Glavni cilj jeste očuvanje svih hranljivih sastojaka jer na taj način proizvodi ostaju netaknuti, puni esencijalnih nutrijenata, zdravlja i vitalnosti;
    • Svi Dobre IN proizvodi kao takvi, termički neobrađeni, su čuvari njihovog antioksidativnog kapaciteta. Odavno je poznato da antioksidansi čuvaju vaše zdravlje na taj način što sprečavaju oksidaciju drugih molekula. Sa druge strane, enzimi su neophodni kako bi ”pokupili” što više nutrijenata iz namirnica. Enzimi iz naših proizvoda koji su ujedno i biljnog porekla unapređuju varenje i apsorciju hrane u naš krvotok. Pogotovo ukoliko ste aktivan sportista i potreban je oporavak organizma od napornih i zahtevnih treninga kroz zdravu hranu.

 

Šta je ono što vam preporučujemo iz njihove ponude?

 

Lifebar linija proizvoda osim vidljivih, estetski privlačnih fizičkih karakteristika je prevashodno zdrava. To se odnosi na činjenicu da celokupan asortiman nije termički obrađen, bogat je antioksidansima i enzimima. Osim što ovi energetski barovi imaju zanimljive ukuse, oni kao takvi su sačinjeni isključivo od voća, orašastih plodova, semenki i superhrane najvišeg kvaliteta. Najnovija linija je Lifebar Protein koji ima znatno viši sadržaj proteina koji generalno omogućavaju funkcionisanje svih vitalnih organa, pogodni su kao izvor energije pre treninga, a i nakon vežbanja kada je potreban oporavak vašem organizmu.

Ono što takođe preporučujemo (i što je odavno trend u svetu), jeste CoCos Premium kokosova voda, aromatičan, 100% prirodan napitak, koja predstavlja identičnu zamenu za napitke bogate elektrolitima koji oporavljaju vaš organizam nakon mentalnih i fizičkih procesa. Sadrži magnezijum, kalcijum, mangan, vitamin C i ostale minerale i vitamine. Kada kažemo prirodan napitak, ističemo da CoCos Premium nije napravljena iz koncentrata kokosove vode, već je isključivo 100% kokosova voda iz mladog kokosa.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust i to:

10% popusta na ceo račun prilikom online kupovine, ukucavanjem koda FITPASS10 u predviđeno polje za registraciju. Ceo proces porudžbine je jednostavan, pa ćete i samim tim uživati u procesu kupovine željenih proizvoda.

 

Dobre IN – zašto predstavljaju sinonim za zdravu ponudu?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti putem e-maila (info@dobreinorganic.rs), korisničke podrške (+381 60 707 07 07), kontakt forme i digitalnih platformi (Facebook, Instagram, Twitter).

Uživajte u super zdravim namirnicama i mislite na sebe na način koji uključuje baš ove sjajne proizvode u vašu svakodnevnu ishranu. Sa vašom FitPass karticom – to je već jedan korak napred ka kvalitetnom življenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.