Ceo asortiman Just Cool online prodavnice po posebnom popustu od 10% samo sa vašom FitPass karticom

Ponosni smo na činjenicu da u sklopu našeg sistema sarađujemo sa brojnim partnerima koji svim našim korisnicima pružaju kvalitetne, a prevashodno zdrave proizvode i usluge. Pokrivši taj segment, nastavljamo u pravcu kreiranja i negovanja svesti o zdravim životnim obrascima. Ukoliko ste kao vlasnik/ca personalizovane FitPass kartice upoznati sa benefitima koje ostvarujete kod naših partnera, u nastavku ćemo vas upoznati sa jednim odličnim brendom koji osvaja naše tržište korisnim, zdravim i kvalitetnim proizvodima.

 

Just Cool Company je sinonim za…

 

…pametno kreirane artikle koji zadovoljavaju neke zaboravljene segmente u vezi sa zdravom ishranom. Štaviše, danas se više pažnje pridaje onome šta jedemo, nego onome iz čega jedemo i pijemo. Ukoliko spadate u ovu drugu grupu, znači da brinete o svom zdravlju, a da to nije samo puka fraza. Postoji način, da vaše omiljeno piće i hranu, spremite na vaš način i imate kod sebe, sveže, toplo ili hladno, na poslu, u školi, na fakultetu, na putu, na treningu, dok se rekreirate i slično. Cool Gear brend je odavno postao prepoznatljiv kao lider na svetskom tržištu proizvodnje plastičnih boca i posuda za svakodnevnu upotrebu u različitim prilikama i namenama. Smart Decision Company je zvanični zastupnik za zapadni Balkan, i kao takva svoju ponudu bazira na kvalitetu, originalnom dizajnu i multifunkcionalnosti proizvoda. Stoga, njihovi proizvodi su:

  • Poseduju zdravstveni sertifikat;
  • Napravljeni su od najkvalitetnije plastike, Premium kvaliteta i 100% BPA Free;
  • Inovanitivni, moderni i funkcionalni;
  • Zaštićeni posebnim patentima i dizajnerskim rešenjima;
  • Poseduju dupli zid koji piće drži hladnim ili toplim;
  • Takođe, poseduju zamrzivač štap koji piće drži hladnim;

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust i to:

10% popusta na ceo račun svih Cool Gear proizvoda prilikom online kupovine, ukucavanjem koda cool10 u predviđeno polje za registraciju. Na taj način, sa ovim kodom, moći ćete da uživate u omiljenim proizvodima po još povoljnijim cenama.

Zašto su jedinstveni?

 

Dovoljno je reći da su korisnici njihovih proizvoda profesionalni i rekreativni sportisti svesni odnosa cene i kvaliteta, porodično orijentisani, zabavni, koji brzo usvajaju nove trendove, ali opet ne odstupaju od tradicionalnih vrednosti po pitanju zdrave ishrane. Svi proizvodi su grupisani u kategorije, u zavisnosti od potreba, situacija i namena, a cela pretraga na sajtu zajedno sa uputstvom za korišćenjem i specifikacijama je razumljiva i transparentna.

 

Takođe, komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti putem korisničke podrške (+381 65 5544 114), kontakt forme i digitalne platforme Facebook.

Ne libite se da svoj život podredite zdravim navikama, a jedna od njih uključuje i pažnju o tome na koji način čuvate i brinete o hrani i piću koje konzumirate. Sa vašom FitPass karticom, ovaj proces je olakšan, a vaše je samo da se pokrenete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.