Sjajni popusti i do 50% kod naših partnera Rolling Eyewear samo sa vašom FitPass karticom

Zadovoljstvo nam je što u okviru našeg FitPass Club-a imamo partnera koji svu svoju pažnju posvećuje životnim navikama naših korisnika. Jedna od motivacija Rolling Eyewear-a zasniva se na činjenici da je dobar vid ključan za dobar kvalitet života. Korekcijom vida mogu uticati da oslobodite sve svoje potencijale, pa za vas loš vid neće biti prepreka u bavljenju plivanjem, skijanjem, biciklizmom ili bilo kojim sportom. Zvuči zanimljvo?

 

Zašto Rolling eyewear?

 

Kada želimo sebi da pružimo samo najbolju negu, uvek biramo proveren kvalitet. I to je slučaj sa našim novim partnerima – Rolling Eyewear.

Firma prepoznatljiva po dioptrijskim naočarima i staklima najvišeg kvaliteta. Pored kupovine naočara, svim klijentima su omogućeni i specijalistički oftamološki pregledi u ordinaciji opremljenoj savremenim aparatima za obavljanje istih. Upravo su zbog velike posvećenosti, personalizovanog pristupa klijentima, stručnosti i profesionalnosti njihovog tima i te kako prepoznatljivi. Dobar izbor modela naočara koji podrazumeva estetsko-funkcionalni momenat omogućava da svaki klijent dobije kvalitet po pristupačnoj ceni.

 

Šta čini njihovu ponudu?

 

Prepoznatljivi su po modelima naočara koje se prave od više kombinacija boja, pa je svaki od ovih modela unikatan. Rolling Eyewear su uvoznici i distributeri za veliki broj brendova, a svakako se izdvajaju francuski brend Face a face, danski In Face, kao i Salvatore Ferragamo i Karl Lagerfeld. Klijentima je na raspolaganju stručan i edukovan tim savetnika prodaje, kao i tehničara optike.

 

 

 

 

 

 

 

Brend Demetz

 

Ono što posebno izdvaja ponudu u Rolling-u je francuski brend Demetz koji se 65 godina bavi proizvodnjom naočara za sve vrste sportova. Pored zaštite i korekcije vida, udobnost, komfort i prilagodljivost svim sportovima predstavljaju samo neke od prednosti koje ove naočare pružaju. Bilo da se profesionalno ili amaterski bavite plivanjem, trčanjem, biciklizmom, skijanjem ili nekim sportom koji uključuje loptu, Demetz je sigurno pravi izbor.

 

 

Svi korisnici personalizovane FitPass kartice ostvaruju specijalne popuste prilikom svake oftalmološke usluge ili prilikom kupovine sunčanih i dioptrijskih naočara kao i dioptrijskih stakla i kontaktnih sočiva, i to:

  • 50% na sve oftalmološke preglede;
  • 30% popusta na sva stakla sa Crizal Prevecia antirefleksnim slojem, a 20% popusta na sva ostala stakla iz Essilorove kataloške ponude;
  • 50% popusta na sve modele sportskih sunčanih i dioptrijskih naočara brenada Zero RH;
  • 50% popusta na sunčane i dioptrijske naočare brenda Hally & Son;
  • 40% popusta na brendove Salvatore Ferragamo, Face a Face, Moschino, Moschino Love i Missoni;
  • 30% popusta na brendove Karl Lagerfeld, Clic, Rolling, In Face, Mila Zegna;
  • 10-20% popusta na bendove Celine, Fendi, Gucci, Jimmy Choo, Saint Laurent, Hugo Boss, Marc Jacobs;
  • 20% popusta na sva kontaktna sočiva proizvođača Cooper Vision i Alcon.

Tokom plaćanja je dovoljno da pokažete svoju FitPass karticu sa ličnim dokumentom, i odgovarajući popust će Vam biti obračunat.

 

Rolling Eyewear – zašto su vredni Vaše posete?

 

Nalaze se na adresi Bulevar Mihajla Pupina 10D/III (YUB centar, Novi Beograd).

Njihovo fleksibilno radno vreme jeste radnim danima od 9h do 20h, subotom od 9h do 16h, dok nedeljom ne rade.

Svoju posetu ili oftamološki pregled možete zakazati telefonskim putem na 011/3131 668, 011/3131 669, 064/64 444 77, 065/888 29 39, 064/64 444 75 i 065/444 88 33.

Bićete u mogućnosti da svoj željeni model naočara poručite i preko sajta koji je u pripremi,a ukoliko želite da uvek budete informisani kada su u pitanju nove kolekcije, možete ih pratiti na društvenoj mreži Instagram ili putem  Facebook stranice.

Pružite sebi samo najbolje, a to ćete svakako uspeti sa Rolling Eyewear bogatim asortimanom i FitPass karticom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.