Uživajte u zimskim avanturama zahvaljujući školi skijanja ’’Avanturija’’ i sjajnim popustima sa vašom FitPass karticom

Od samog početka prepoznajemo koji su to segmenti zdravog života bitni za naše korisnike, pa u svetlu tog aspekta trudimo se da našu ponudu dovedemo na najviši mogući nivo. Tako je i u pitanju sa našim novim partnerima školom skijanja i snowboarding-a ’’Avanturija’’. Pored programa za odrasle, za najmlađe je takođe kreiran fantastičan sadržaj na Kopaoniku koji se ne sme preskočiti, a u nastavku možete pročitati više o njima i sjajnim popustima koji vas očekuju. Podsećamo vas da sve ponude možete pronaći u sklopu našeg FitPass kluba (FitPass club).

 

Zašto baš Avanturija?

 

Kvalitet, pouzdanost i profesionalnost se vezuju za njihovo ime. Ukoliko još niste čuli za školu skijanja i snowboardinga ’’Avanturija’’, tu smo da vas upoznamo sa njima. Naime, godinama unazad roditelji pružaju baš Avanturiji poverenje po pitanju omiljene zimske discipline u kojima će uživati njihovi mališani. Ovaj kopaonički tim ljudi čine licencirani instruktori skijanja sa više od 10 godina iskustva i rada na planini, aktivni su članovi Gorske službe spašavanja i generalno prepoznaju značaj fizičke aktivnosti za decu. Isto tako, savremeno odrastanje nimalo ne liči na detinjstvo koje je bilo zastupljeno pre pojave vrtoglavog trenda računara, tableta i zabavom ispred malih ekrana. Razvijanje ljubavi prema rekreaciji i sportu je njihov osnovni cilj kada je reč o najmlađima.

Godinama unazad organizuju prevashodno kvalitetne i korisne ski časove za decu i odrasle koji su prilagođeni različitim nivoima skijanja. Kroz njihove kampove je do sada prošlo više od 2500 dece. Svi su dobrodošli, bez obzira da li je u pitanju rekreativac ili ličnost koja u skladu sa svojim talentom i željom pretenduje da postane profesionalac. U radu sa decom koriste poligone i rekvizite, što rezultira dosta bržim i kvalitetnijim napretkom. Isto tako, za najmlađe, ski škola ‘’Avanturija’’ organizuje svake večeri besplatnu animaciju u krugu Konaka.

U ponudi ’’Avanturije’’ postoji više tipova nastave:

           a) grupna celodnevna nastava

           b) grupna poludnevna nastava sa obrokom

           c) grupna poludnevna nastava bez obroka

           d) privatna individualna nastava

Bitno je napomenuti da se grupna nastava (sa ili bez obroka) organizuje za decu od 3 do 15 godina, dok za individualne/privatne časove ne postoji starosno ograničenje.

 

Svi vlasnici FitPass članarine će moći da ostvare specijalne popuste u ski školi Avanturija i to:  

10% popusta za grupnu nastavu za decu, 15% popusta za homogenu grupu od minimum 10 polaznika, 10% popusta za individualnu nastavu, 10% popusta na grupnu nastavu za drugo dete iz porodice, kao i gratis obuku na noćnom skijanju od 18h do 22h. Podsećamo vas da u skladu sa FitPass politikom poslovanja, svoju karticu možete ustupiti detetu do 14 godina i da je nemoguće istovremeno korišćenje kartice od strane deteta i roditelja. Na Kopaonik je obavezno poneti FitPass članarine i pokazati je na booking mestu.

 

Isto tako, postoji mogućnost da u udarnim terminima (raspust, Sretenje, Nova godina) ne bude slobodnih instruktora zbog velike potražnje za časovima. Zbog toga preporučujemo prethodnu rezervaciju ski časova.

 

 

 

Zašto su vredni vaše posete?

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj skijanja je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije u vezi sa programom, cenovnikom i instruktorima možete dobiti putem telefona 060/0430692. Isto tako, dostupan vam je i e-mail podrška skiskola@avanturija.com Na digitalnim platformama (Facebook i Instagram) pronaći ćete najnovije vesti iz aktuelne sezone skijanja i snowboarding-a, kao i ostalih segmenata poslovanja.

Priuštite vašim mališanima samo najbolju zabavu i pokažite im da sport i rekreacija zaista čine dobro njihovom zdravlju, raspoloženju i socijalnoj interakciji. Sa ski školom ’’Avanturija’’ i FitPass članarinom, taj poduhvat će biti nezaboravan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.