Iskoristite popust od 10% sa FitPass članarinom na sve usluge nutricionističke ordinacije ’’Monikina Nutri Zona’’

Zdravlje je na listi prioriteta uvek na prvom mestu. Međutim, zbog užurbanog načina života, nekako ovaj prioritet ostavimo po strani. Ishrana kao takva, u najvećem broju slučajeva, nije izbalansirana i prevashodno zdrava. Ukoliko ste vlasnik/ca personalizovane FitPass kartice, sigurno ste upoznati sa benefitima našeg FitPass kluba (FitPass Club) u okviru kojeg su vam na raspolaganju usluge naših partnera iz domena zdravog života. U nastavku vam predstavljamo našeg novog partnera koji će značajno uticati na vašu percepciju o zdravoj ishrani i motivisati da uradite nešto dobro za sebe.

 

Šta je Monikina Nutri Zona?

 

Monika Varga je pronašla segment koji je usmeren na onaj ukusniji, lepši i svakako izazovniji deo zdravlja – ishranu. Svoje Master studije nutricionizma je završila na Univerzitetu u Gentu u Belgiji, a specijalizaciju za sportski nutricionizam u Portugalu. Ljubav prema sportu joj je u genima, gde se i sama bavila profesionalnim plivanjem 15 godina. U Srbiju se vratila sa željom da svoje vredno stečeno znanje podeli sa onima kojima je to najpotrebnije. Bogato iskustvo koje uključuje rad sa fitnes centrima, restoranima zdrave ishrane i individualnim, proslavljenim sportistima je bio dovoljan razlog da se uz njeno ime vezuje kvalitet.

Pored ovoga, ona se bavi organizovanjem i realizacijom predavanja i programa kako bi ljudima približila bazične momente pravilne ishrane, a istovremeno razbila široko rasprostranjene zablude prisutne kod nas.

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 10% na sve nutricionističke usluge ove ordinacije. Neophodno je da unapred zakažete konsultacije, a tokom plaćanja usluge je dovoljno da pokažete svoju FitPass karticu sa ličnim dokumentom, i popust će Vam biti obračunat.

 

Nutricionističke usluge ove ordinacije podrazumevaju:

 

Izradu individualnog plana ishrane sa pregledom i kontrolne preglede. Pored njih, dostupni su vam i individualni saveti bez izrade planova ishrane sa merenjem, kao i usluge davanja generalnih smernica bez merenja. Moramo istaći momenat Monikinog profesionalnog pristupa svakom klijentu, što pokazuju i njihovi zadovoljni komentari i iskustva. Cene su veoma pristupačne i dostupne svakom.

Individualni planovi ishrane i sam pregled obuhvata analizu dosadašnjih nutritivnih navika, kao i antropometrijsko merenje (težina, obimi struka i kukova, i kompozicija tela). Pored toga što dobijate individualni plan ishrane, kroz ceo proces vi učite o pravilnoj ishrani i kako da je implementirate u svoje svakodnevne životne obrasce. Cena usluge je 6.500 RSD (bez FitPass popusta).

U zavisnosti od vašeg cilja, definiše se frekvencija i broj kontrola koji imate na dvonedeljnom ili mesečnom nivou. Na kontrolama se ponavljaju antropometrijska merenja, novi ciljevi, rade izmene na individualnom planu i zadaju domaći zadaci. I sami ćete zaključiti da Monikin plan ishrane nije dijeta, nego promena životnog stila. Kontrola je neophodna za uspostavljanje dobre motivacije i pronalaženje rešenja koja odgovaraju samo vama. Cena usluge je 2.000 RSD (bez FitPass popusta).

 

Monikina Nutri Zona – zašto je vredna Vaše posete?

 

Radno vreme Monikine Nutri Zone jeste ponedeljak – petak: 09.00-13.00 i 15.00-19.00, dok vikendom ne radi. Obavezno je zakazivanje na broj 061/1870-925. Pored zvaničnog mejla monikanutrizone@gmail.com sve bitne informacije možete dobiti i na društvenoj mreži Facebook).

Pružite sebi najbolju uslugu samo kod odabranih stručnjaka. Ne čekajte da se pojavi određeni zdravstveni problem, već reagujte na vreme. Ovo važi i za ishranu. Poklonite Vaše poverenje Monikinoj Nutri Zoni i znaćete da ste napravili pravi izbor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.