Fantastičan popust od 50% sa vašom FitPass članarinom na sve Strongman online personalne treninge!

Ukoliko imate FitPass članarinu, sigurno ste upoznati sa benefitima u sklopu FitPass Kluba (FitPass Club) u okviru kojeg su vam dostupne usluge naših partnera iz domena zdravog života. Sa ponosom vam predstavljamo novu saradnju uz koju stoji dugogodišnje iskustvo, kvalitet i profesionalnost. U pitanju je Strongman online metod personalizovanih treninga.

 

Ko je Milan Strongman Jovanović?

 

Ime za vrhunskog, profesionalnog sportistu, bivšeg powerlifting šampiona i strongmen takmičara. Fantastični rezultati, kako na nacionalnim, tako i na međunarodnim takmičenjima su nešto što se podrazumeva u njegovoj dugogodišnjoj karijeri. Njegova svestranost je impresivna, što je pozitivno uticalo na njegovo iskustvo u kreiranju kvalitetnih personalizovanih treninga 1 na 1, preko mobilnog telefona. U moru informacija na internetu, od kojih ne možemo izdvojiti bitne od nebitnih, Milan Jovanović Strongman je kreirao pametnu platformu za sve rekreativce i profesionalne sportiste koji žele da treniraju uz podršku pravog mentora. Korisnici Milanovog programa imaju mogućnost da vežbaju u teretani ili kod kuće uz određene, osnovne rekvizite. Dovoljan dokaz uspešnosti ovog projekta jesu pozitivni komentari i iskustva prezadovoljnih klijenata.

Strongman online metod je namenjen svima bez obzira na godine, pol i nivo forme. Jedinstvenost ovog sistema jeste u tome da svako startuje na svom nivou fizičke spreme i napreduje svojim tempom. Činjenično stanje je takvo da je svaki individualac drugačiji, ali isti principi kod treninga i ishrane funkcionišu kod 95% ljudi. Poštujući postulate ovog metoda, možete mršaviti i do kilogram nedeljno. Na početku programa, definiše se trenutna forma i ciljevi, a onda se startuje sa početnim treninzima i planom ishrane. Putem stalne komunikacije kroz Strongman-ovu aplikaciju, prati se napredak i vrše se podešavanja parametara treninga i ishrane.

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 50% na sve online personalne treninge! Sve što je potrebno jeste da se prijavite putem ovog jedinstvenog linka koji važi samo za korisnike FitPass aktivne članarine https://milanstrongman.com/shop/FitPass i odaberete odgovarajući program, pa će Vam popust biti automatski obračunat.

 

Strongman online method – zašto je toliko cenjen?

 

Komunikacija sa vašim mentorom je u potpunosti pojednostavljena i prijatna, dovoljno je da budete motivisani u želji da ostvarite zacrtan cilj. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti i na digitalnim platformama Facebook, Twitter i Instagram, a na raspolaganju vam je i njegov zvaničan e-mail: milan@strongmanmetod.online

 

Pružite vaše poverenje samo najboljima, a specijalizovani program treninga i ishrane Milana Jovanovića Strongman-a je nešto što se nalazi na vrhu liste zdravih navika.   

Leave a Reply

Your email address will not be published.