Ostvarite 20% popusta na pojedinačne i porodične aranžmane u hotelu ‘’Logos’’ samo sa vašom FitPass članarinom

Uvek nam je potreban predah od posla i svakodnevnog života. Tada počinjemo da planiramo odmor u vidu putovanja i potpune relaksacije. FitPass je tu da podrži dobre odluke, pa smo odlučili da vas obradujemo novom saradnjom. Hotel ‘’Logos’’ u mestu Katići je nova turistička, omiljena destinacija. Fantastični vidikovci i odlična usluga su nešto što se vezuje za njihovo ime. Baš zbog toga, oni su postali deo našeg jedinstvenog FitPass kluba. U nastavku teksta pročitajte zbog čega su autentično mesto u Srbiji.

 

Da li ste čuli za magične i skrivene Katiće? Nastavite sa čitanjem…

 

Jedno od najlepših sela u Srbiji – Katići, povezano je lepim i pristupačnim putevima iz svih pravaca. Specifične geografske karakteristike i nadmorska visina, proplanci koji liče na obronke Zlatibora, ali i guste šume čine ovaj kraj blagotvornim i okrepljujućim mestom i “ponovo pronađenim rajem”. Katići su nadaleko čuveni po svojim brižljivo uređenim kućama, fasadama i okućnicama, koje se zidaju i ukrašavaju istim kamenom kao i pre skoro 200 godina, pa se atar sela brižljivo čuva i održava u tradicionalnom duhu i starim vrednostima. Seoce je ušuškano između planina Golije, Javora, Mučnja i visoke Čemernice, što ga čini pravom vazdušnom banjom i oazom mira, čistog planinskog vazduha i lekovitog bilja.

Hotel Logos nalazi se u predivnom seocetu Katići, 20 km udaljeno od Ivanjice, u zagrljaju predivne planine Mučanj. Otvoren je cele godine, tako da možete uživati u bilo kojem godišnjem dobu, a svako nosi svoju posebnu draž na ovoj fascinantnoj destinaciji. Hotel je okružen četinarima, ali i listopadnim drvećem i nalazi se na 1.024 metra nadmorske visine, u mestu koje je, zbog svojih jedinstvenih prirodnih karakteristika dobilo status vazdušne banje. Okruženje Hotela nudi nezaboravne prizore i mogućnost za raznovrsne aktivnosti i rekreaciju, bilo da volite duge šetnje u netkanutoj prirodi, sakupljanje lekovitog bilja u proleće, zimu sa prvim pahuljama i novogodišnju bajku koju možete doživeti samo ovde. Priča se, da su Katići, sa svojom seoskom idilom po mišljenju mnogih najlepše i najskrivenije mesto u Srbiji. Udoban planinski hotel kategorije 3 zvezdice raspolaže sa 70 ležaja u udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. Gostima je tokom boravka u Hotelu Logos na raspolaganju i restoran sa salom od 60 mesta, velikom salom od 180 mesta.

Naš kompleks ima i velnes centar za vaše potpuno opuštanje sa saunom i masažnom kadom, a svim gostima na raspolaganju je i veliki izbor rekreativnih aktivnosti, pa se slobodno poslužite teretanom, bilijar salom, stolom za stoni tenis, ili izađite napolje i uživajte u otvorenom bazenu i terasama za sunčanje, drvenim klupama i stolovima u besprekornom prirodnom ambijentu, ili se prošetajte do sportskih terena. Pored udobnog smeštaja, u hotelu Logos vas čeka i vrhunski restoran tradicionalne kuhinje sa velikim izborom specijaliteta koji će probuditi sva čula, kao i predivan ambijent sale sa kaminom, savršena da trenutke dokolice provedete sa prijateljima i dobrim  društvom.

A, za sve koji na odmoru najviše cene privatnost, na raspolaganju je i šest vila sa luksuznim apartmanima u okviru našeg kompleksa, koje su izgrađene od prirodnog drveta i u potpunoj harmoniji sa planinskim okruženjem. Parking prostor, obezbeđen je za sve one koji dođu sopstvenim prevozom ili autobusom. U čitavom kompleksu ćete naći mnoštvo drvenih klupa i stolova, lepih kutaka za velika ili vrlo mala društva, radionice.

 

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust i to:

20% popusta na pojedinačne i porodične aranžmane u hotelu ‘’Logos’’. U popust je uračunata i vanpansionska potrošnja koja je sastavni deo ukupnog računa prilikom boravka. Bitno je spomenuti da jedan član porodice mora biti vlasnik FitPass kartice, kao i da za organizovane grupe se ne odobrava popust.

 

Katići – zašto su vredni vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupan turistički doživljaj je u potpunosti profesionalan i efikasan. Sve bitne informacije možete dobiti putem telefona +381 32 5873 705 i +381 65 3232 432. Takođe, sve detalje u vezi sa cenama i slobodnim terminima možete dobiti putem mejla hotellogos@gmail.com kao i na Facebook zvaničnoj stranici.

Želimo vam ugodan boravak, a ujedno i lepe uspomene čime će vaš odmor ostati jedinstven i nezaboravan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.