Zabavite se na originalan način sa vašom FitPass članarinom i popustom od 15% koji pruža koncept Sport Rooms

Uvek podržavamo inovativne ideje i znamo da se za njih vezuje kvalitet. Tako je i sa novim, jedinstvenim konceptom ’’Sport Rooms’’ koji je nastao iz potrebe da jači pol svoje slobodno vreme iskoristi na pametan način. Ukoliko ste vlasnik/ca personalizovane FitPass aktivne članarine, sigurno ste upoznati sa benefitima FitPass kluba (FitPass Club) u sklopu kojeg su vam dostupni različiti popusti, kao i pogodnosti kod naših partnera iz sfera zdrave ishrane, medicinskih usluga, kao i sportske opreme i dodataka. U nastavku teksta, saznajte zašto vas u Sport Roooms-u očekuje neočekivana zabava.

 

Zašto Sport Rooms?

 

Oni su originalni i kreativni. Na jednom mestu okupljaju ljubitelje sporta koji nemaju vremena da se skupe zajedno i uživaju u gledanju omiljene utakmice. Sport Rooms je logična posledica ovakvog momenta. Nastao je u želji da tradicionalni muški događaj – ’’utakmica sa ortacima’’ bude po meri i sa uživanjem. U prvom objektu koji se nalazi na Novom Beogradu na adresi Bulevar Milutina Milankovića 1/35 nalaze se tri sobe: 1. Heineken Stadium Room 2. Smoki Cinema Room 3. Pepsi Lounge Room. U svakoj sobi se nalazi impozantna audio/video oprema, ambijent kao iz snova, prepuni frižideri pića i police grickalica! Piće i grickalice su dostupne u neograničenim količinama u toku termina. Zbog toga je ovaj prostor višenamenski (idealan je za organizaciju svih team building aktivnosti, poslovnih sastanaka, proslava dečijih rođendana i ostalo). Na njihovom sajtu nalaze se transparentne informacije o predstojećim sportskim događajima, a verujemo da ćete se prijatno osećati nakon odgledane utakmice i celokupnog iskustva.

Sport Rooms i kompanije

 

Pridružite Sport Rooms beneficijama koje pružate svojim zaposlenima! Nagradite najbolji tim u kompaniji terminom u Sport Rooms konceptu ili pak organizujte nezaboravni team building. Omogućite vašim kolegama da osete nešto što nije niko do sada imao prilike! Veliki broj kompanija je obezbedio Sport Rooms termine za svoje zaposlene. Neke od njih su Atlantic grupa, Heineken, Pepsico i Max Bet.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust u Sport Rooms konceptu i to:

15% popusta na sve usluge, odnosno sve pakete. Sadržaj paketa vam je dostupan na njihovom sajtu. Dovoljno je da tokom plaćanja usluge pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat. 

Zašto ih morate posetiti?

 

Jer su oni sinonim za uživanje i prijatnu rekreaciju. Jer su mnogo više od gledanja utakmice. Sport Rooms je mesto za potpuni doživljaj bilo kog sportskog događaja, kreiran za prave ljubitelje sporta i druženja. Mesto za prave navijače i prave ortake. Komunikacija sa njima i sama rezervacija je u potpunosti pojednostavljena, a to možete učiniti putem kontakt forme na njihovom sajtu kao i pozivom na broj telefona 063/434349. Tu je i zvanična e-mail adresa: info@sportrooms.rs

 

Facebook i Instagram digitalne platforme, su vam, takođe dostupne jer se putem njih možete informisati o predstojećim utakmicama i novinama u njihovom konceptu. Izaberite za vas i vaše ortake pravu zabavu i uživajte u popustima sa FitPass članarinom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.