Koji je tvoj savršen outfit match?


Devojke, znate da je leto topic tema! Pogotovo zbog omiljene činjenice da konačno nakon dugih, hladnih dana ponovo možete nositi omiljene letnje haljinice i kratke šorceve, a sunca nikada dosta. Briga o fizičkom zdravlju je uvek aktuelna, stoga se postavlja pitanje u kojoj meri ste zaokupljene fitnes navikama?

Fitnes sestrinstva su možda kod nas novi koncept, ali u svetu predstavljaju pravi boom. Treneri širom planete su sastavili listu predloga zabavnih i zdravih događaje koji ujedinjuju pripadnice nežnijeg pola, a neke od njih ćemo vam predstaviti u nastavku:

 

 

 

#1 Hajking zgodnih nogu vredan

Da li znate da tokom života prepešačimo 120 hiljada kilometara? Bez obzira da li ste početnice ili iskusni šetači, postoje staze koje su prilagodljive svima! Nećete samo dobiti dovoljnu dozu vitamina D, već ćete biti svesnije sutrašnjeg, poslovnog okruženja.

#2 Happy Hour u juice baru

…je odlična ideja! Happy hour ne mora nužno da se održava u večernjim satima i definitivno ne mora da se odnosi na alkohol. Uvrsti ovu zdravu naviku u tvoju rutinu i nađi se sa drugaricama u lokalnom baru koji, između ostalog, služi zdrave smutije. Nazdravite ovakvom neuobičajenom viđanju!

#3 Relaks + refresh = spa dan

I verovatno je ovo omiljeni dan za sve drugarice! Ne morate da rezervišite luksuzne spa centre, već možete odabrati salone u kojima možete izdvojiti vreme za manikir i pedikir seansu! Takođe, masaže su isto tako dobar izbor. A sve to zasladite večenjim časom pilatesa ili joge.

 

Šta je ono što nosiš u svojoj torbi za trening? 

 

Da li ste znale za dokazanu činjenicu o tome da je na nedeljnom nivou potrebno 150 minuta umerene fizičke aktivnosti, odnosno – 2.5h nedeljno da bi se uočili rezultati treninga? Isto tako, koliko ste upoznate sa letećom (aerial jogom)? Ovo lebdenje u vazduhu trenira svaka 5. devojka na svetu! Sve ove aktivnosti možete trenirati baš sa vašom personalizovanom FitPass karticom. Evo još i lepšeg dela – iskustvo vežbanja omiljene discipline možete upotpuniti najnovijom kolekcijom sportske opreme! 

 

Vijača, znojnice, flasteri? Ili si više fan dopadljive odeće neobičnog dizajna? FitPass Gear oprema je prilagodljiva svima koji žele da budu u trendu bez obzira da li su rekreativci ili profesionalni sportisti. Za pripadnice lepšeg pola, dizajnirana je posebna Lady Boss kolekcija, inspirisana svim damama kojima je briga o zdravlju na prvom mestu, a istovremeno žele da njihov garderober bude popunjen outfit-om koji ih razlikuje od drugih. Sledeći trendove u fitnesu, FitPass Gear kolekcija je kreirana za sve devojke koje žele da budu prepoznatljive kako u svojoj omiljenoj teretani, tako i van nje.

Više informacija o našoj kolekciji opreme pronađite na: https://shop.fitpass.rs/


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.