Za lakše vođenje zdravog života Lama d.o.o. je spremila poseban popust za sve FitPass korisnike!

Na spomen Lama d.o.o. prva asocijacija jesu kvalitetni dijetetski i sportski suplementi koji su našli primenu kod profesionalnih sportista i rekreativaca. Dobra vest je ta da od sada sa vašom aktivnom FitPass članarinom možete nabaviti sve ono što vam je neophodno za brigu o zdravim životnim navikama i to baš kod naših partnera.

 

 

Zašto je Lama d.o.o. jedan od vodećih brendova na tržištu?

 

Lama d.o.o. Beograd bavi se uvozom i distribucijom dijetetskih i sportskih suplemenata i zastupanjem renomiranih kompanija iz te oblasti: Twinlab, Body Attack, Nutrabolics, Muscle Pharm, Syntrax, Labrada, Maxler, Haya Labs, Nutriversum…

Lama d.o.o. prodajni program sadrži nekoliko stotina različitih artikala i to: vitamine, minerale, biljne preparate, proteine, gotove napitke, aminokiseline, preparate za mršavljenje i specijalizovane preparate za sportiste.

Proizvode iz njihove ponude koriste najpoznatiji sportski klubovi u gotovo svim sportovima, zatim reprezentacije u vaterpolu, odbojci, fudbalu, košarci, ragbiju, plivanju, biciklizmu, borilačkim sportovima, atletici, naši olimpijski i paraolimpijski timovi. Takođe, sarađuju sa mnogim fitnes klubovima, teretanama, lekarskim ordinacijama, apotekama i prodavnicama zdrave hrane.

Na tržištu su prisutni od 1994. godine od kada imaju vodeću poziciju u poslu kojim se bave. Iako maloprodaju obavljaju u svojim objektima u Beogradu, robom snabdevaju gotovo sve prodavnice dijetetskih dodataka u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu i drugim gradovima Srbije, kao i u susednim državama.


Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust u svim Lama d.o.o. prodavnicama i to:

15% popusta prilikom fizičke kupovine celokupnog asortimana brenda Lama d.o.o. Svi popusti se obračunavaju na maloprodajnu cenu, odnose se na gotovinsko plaćanje, plaćanje karticama i čekovima. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju članarinu, i popust će vam biti obračunat.


 

Zašto su vredni vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete da dobijete pomoću dostupnih brojeva telefona i na svim digitalnim platformama (Facebook i Instagram), njihove proizvode možete nabaviti na dva prodajna mesta:

 

  1. Makedonska 30/1, TC EUROCENTAR, Beograd, kontakt: 011/3373-829
  2. Bulevar kralja Aleksandra 147, Beograd, kontakt: 011/3807-008

Leave a Reply

Your email address will not be published.