Za lakše vođenje zdravog života Lama d.o.o. je spremila poseban popust za sve FitPass korisnike!

Za lakše vođenje zdravog života Lama d.o.o. je spremila poseban popust za sve FitPass korisnike!

Na spomen Lama d.o.o. prva asocijacija jesu kvalitetni dijetetski i sportski suplementi koji su našli primenu kod profesionalnih sportista i rekreativaca. Dobra vest je ta da od sada sa vašom aktivnom FitPass članarinom možete nabaviti sve ono što vam je neophodno za brigu o zdravim životnim navikama i to baš kod naših partnera.

 

 

Zašto je Lama d.o.o. jedan od vodećih brendova na tržištu?

 

Lama d.o.o. Beograd bavi se uvozom i distribucijom dijetetskih i sportskih suplemenata i zastupanjem renomiranih kompanija iz te oblasti: Twinlab, Body Attack, Nutrabolics, Muscle Pharm, Syntrax, Labrada, Maxler, Haya Labs, Nutriversum…

Lama d.o.o. prodajni program sadrži nekoliko stotina različitih artikala i to: vitamine, minerale, biljne preparate, proteine, gotove napitke, aminokiseline, preparate za mršavljenje i specijalizovane preparate za sportiste.

Proizvode iz njihove ponude koriste najpoznatiji sportski klubovi u gotovo svim sportovima, zatim reprezentacije u vaterpolu, odbojci, fudbalu, košarci, ragbiju, plivanju, biciklizmu, borilačkim sportovima, atletici, naši olimpijski i paraolimpijski timovi. Takođe, sarađuju sa mnogim fitnes klubovima, teretanama, lekarskim ordinacijama, apotekama i prodavnicama zdrave hrane.

Na tržištu su prisutni od 1994. godine od kada imaju vodeću poziciju u poslu kojim se bave. Iako maloprodaju obavljaju u svojim objektima u Beogradu, robom snabdevaju gotovo sve prodavnice dijetetskih dodataka u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu i drugim gradovima Srbije, kao i u susednim državama.


Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust u svim Lama d.o.o. prodavnicama i to:

15% popusta prilikom fizičke kupovine celokupnog asortimana brenda Lama d.o.o. Svi popusti se obračunavaju na maloprodajnu cenu, odnose se na gotovinsko plaćanje, plaćanje karticama i čekovima. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju članarinu, i popust će vam biti obračunat.


 

Zašto su vredni vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete da dobijete pomoću dostupnih brojeva telefona i na svim digitalnim platformama (Facebook i Instagram), njihove proizvode možete nabaviti na dva prodajna mesta:

 

  1. Makedonska 30/1, TC EUROCENTAR, Beograd, kontakt: 011/3373-829
  2. Bulevar kralja Aleksandra 147, Beograd, kontakt: 011/3807-008

Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.