Popust na sistematske preglede u MediGroup-u

Ostvari popust na sistematski pregled za rekreativce (osnovni paket) i sistematski pregled za rekreativce (prošireni paket) u odabranim Medigroup objektima.

Šta uključuju paketi koji su na popustu?

Sistematski pregled za rekreativce obuhvata:

  • Laboratorijske analize krvi i urina (kompletna krvna slika, leukocitarna formula, sedimentacija, glukoza, urea, kreatinin, bilirubin direktni, holesterol –HDL, LDL, trigliceridi, AST, AL, gvožđe), ultrazvuk abdomena, opšti lekarski pregled (anamneza inspekcija auskultacija, palpacija, perkusija sa EKG-om);

Sistematski pregled za profesionalne sportiste obuhvata:

  • Laboratorijske analize urina i krvi (kompletna krvna slika, leukocitarna formula, sedimentacija, glukoza, urea, kreatinin, bilirubin direktni, holesterol –HDL, LDL, trigliceridi, AST, AL, gvožđe), ultrazvuk abdomena, spirometrija (kapacitet pluća, otkrivanje i praćenje plućnih oboljenja), ultrazvuk srca, opšti lekarski pregled (anamneza, inspekcija auskultacija, palpacija, perkusija sa EKG-om).

Kako do popusta?

Popust se obračunava u odnosu na redovne cene i ne ostvaruje se na ostale usluge. Dovoljno je da tokom plaćanja usluge pokažete svoju FitPass članarinu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

Gde mogu da ostvarim popust?

  1. Dom zdravlja ,,MEDIGROUP dr Ristićˮ OGRANAK ,,MEDIGROUP – Narodnih herojaˮ, ul. Narodnih heroja 38, Novi Beograd;
  2. Dom zdravlja ,,MEDIGROUP dr Ristićˮ OGRANAK ,,MEDIGROUP – BULEVARˮ, Bulevar kralja Aleksandra 294, Beograd;
  3. Dom zdravlja ,,MEDIGROUP dr Ristićˮ OGRANAK ,,MEDIGROUP – KALENIĆˮ, Makenzijeva 57, Beograd;
  4. Dom zdravlja ,,MEDIGROUP dr Ristićˮ OGRANAK ,,MEDIGROUP – DORĆOLˮ, Cara Dušana 58, Beograd;
  5. Dom zdravlja ,,MEDIGROUP dr Ristićˮ OGRANAK ,,MEDIGROUP – Banovo Brdoˮ, ul Visoka 16, Beograd

Za dodatne informacije oko visine popusta i zakazivanja pozovite MediGroup call centar: +381 11 40 40 100.

Kome su namenjeni lekarski pregledi?

Lekarski pregledi su namenjeni apsolutno svima, od rekreativnih do profesionalniih vežbača. Pre očetka svakog programa vežbanja potrebno je ispitati istoriju bolesti, utvrditi trenutno zdravstveno stanje putem sistematskih pregleda i konsultovati se sa lekarom i profesionalnim trenerom. Profesionalni instuktori, treneri i sportski stručnjaci preporučuju lekarske preglede kako bi utvrditi trenutno zdravstveno stanje, rizike ili ograničenja pojedinaca ili saznali o prošli povredama ili operacijama. Na osnovu testova mogu proceniti određen kondicioni nivo, što će im olakšati prilikom identifikovanja ciljeva, interesa i motivacije za ostvarivanje, kao i odabir odgovarajućeg treninga i načina vežbanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.