Uvrstili smo i terapiju plutanjem u naš FitPass klub! Saznajte u nastavku pogodnosti koje ostvarujete sa vašom članarinom!

Neobične, a prevashodno kvalitetne usluge u službi zdravlja su jedan od naših prioriteta, pa shodno tome ostvarujemo saradnje sa isto tako uspešnim partnerima. U sklopu našeg FitPass kluba uvrstili smo i Floating studio Spokojstvo koje nudi specifičnu uslugu svim našim korisnicima. Saznajte u nastavku benefite terapije plutanjem.

 

Zašto baš plutanje i zašto baš kod njih?

 

Terapija plutanjem nije novina u svetu, a kod nas njeni benefiti dobijaju sve više na značaju. Ovo je usvojena savremena i autentična metoda za postizanje duboke mentalne i fizičke relaksacije. Senzorna deprivacija ili plutanje u rastvoru Epsom soli pruža dragocena dejstva po vaš organizam. Koncentracija Engleske soli (magnezijum sulfat) u vodi je 40%, temperature 35 stepeni Celzijusa i u njoj se zapravo osećate kao da plutate u Mrtvom moru ili nekom od toplih mineralnih izvora. Floating Spa Studio Spokojstvo predstavlja prvi float studio u Beogradu. U dobrobitima ove terapije učestvuju kako rekreativci, tako i profesionalni sportisti.

Efekti:

  • Otklanjanje emotivnog i mentalnog stresa;
  • Normalizovanje pritiska i srčanog ritma;
  • Brzo oporavlja fizičku snagu i efektivno deluje posle bolesti i trauma;
  • Održava stanje mira i blaženstva;
  • Poboljšava cirkulaciju krvi, kiseonika i hranljivih materija;
  • Ublažava grčeve, pomaže u otklanjanju bolova, lečenju i prevenciji kod bolesti mišićno-koštanog, nervnog, kardio-vaskularnog i imunog sistema;

 

Svi vlasnici FitPass članarine će moći da ostvare specijalan popust u Floating studiju Spokojstvo i to:

20% popusta na sve standardne cene svih tretmana. Ovaj popust se odnosi na gotovinsko plaćanje i plaćanje karticama. Dovoljno je da tokom plaćanja željene usluge pokažete svoju aktivnu FitPass članarinu i popust će vam biti obračunat.

 

Zašto biste sebi morali da pružite ovo zadovoljstvo?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete da dobijete putem brojeva telefona: 011/713-8710 i 064/6488495 kao i putem slanjem e-mail-a: floating.studio.spokojstvo@gmail.com Dostupni su i na društvenim mrežema (Facebook i Instagram).

Možete ih pronaći na adresi Bulevar Mihajla Pupina 135, preko puta EKO pumpe, pored zgrade Zepter. Javite nam utiske i uživajte u benefitima vaše FitPass kartice!

Leave a Reply

Your email address will not be published.