Pružite sebi najbolju negu u svim kozmetičkim salonima ORLY i Beauty by Masha samo sa vašom FitPass članarinom

Uvek nam je zadovoljstvo da u sklopu FitPass kluba dočekamo samo najbolje i izuzetno kvalitetne partnere. Ovog puta, deo FitPass porodice postali su i kozmetički saloni Orly i Beauty by Masha. U nastavku saznajte kakve vas sve pogodnosti očekuju u sklopu njihovih oaza lepote i zdravlja.

 

Zašto Orly Salon & Beauty by Masha?

 

Kozmetički saloni Beauty by Masha su idealni za sve dame koje čine da segment lepote i zdravlja nikada ne budu zanemareni. Ovi saloni odišu gostoprimstvom, toplinom, moderno su dizajnirani, a poseban plus se dodaje i fantastičnom, ljubaznom i prevashodno profesionalnom osoblju. Poslednjih šest godina rade sa američkim lakovima za nokte Orly, veganskim, koji ne sadrže štetne sastojke, bezbednim za trudnice i decu, vitaminske formule lakova, koje takođe ne sadrže gluten. Ekskluzivni su zastupnici za Srbiju i Crnu Goru američkog brenda ORLY.

Usluge koje nude u salonima su:

  • Manikir (vitaminski trajni lak ORLY, nadogradnja, izlivanje vitaminskim gelom, ojačanje);
  • Pedikir (estetski, medicinski, SPA);
  • Depilacija (DEPILEVE topli i hladni vosak);
  • Masaža (relax, sportska, anticelulit, masaža oklagijama);
  • Nadogradnja trepavica, Lash Lift minival trepavica sa botoxom;
  • Farbanje trepavica i obrva

 

Nalaze se na dve lokacije u naselju Belville na Novom Beogradu i to: Beauty by Masha 1, Jurija Gagarina 14e, lokal 1 (zgrada Ljubičica) i Beauty by Masha 2, Jurija Gagarina 14i, lokal 14 (zgrada Mimoza). Kozmetički salon ORLY se nalazi na adresi Jurija Gagarina 14i lokal 4 (zgrada Mimoza), Belville. Sve dodatne informacije oko termina možete dobiti i putem brojeva telefona: 063/770-3237 i 066/630-2201 Radno vreme prvog Mašinog lokala jeste od ponedeljka do subote od 09 do 21h, a drugog Mašinog lokala od utorka do subote od 09 do 21h i nedeljom od 10h do 20h.

 

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 10% popusta na SVE usluge u svim kozmetičkim salonima ORLY salon & shop i Beauty by Masha. Svi popusti se obračunavaju na maloprodajnu cenu, odnose se na gotovinsko plaćanje, plaćanje karticama i čekovima. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju aktivnu članarinu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat. Sam popust se ne obračunava na postojeće promotivne akcije.

 

Zašto bi sebi trebalo da pružite ovakav kozmetički gušt?

 

Komunikacija sa njima i usluga je u potpunosti profesionalna i efikasna. Sve bitne informacije možete dobiti na svim digitalnim platformama (Instagram i Facebook), a fotografije zadovoljnih korisnica će biti još jedan od razloga da im pružite svoje poverenje. Takođe, cenovnik svih njihovih usluga i proizvoda je transparentan na društvenim mrežama, a posebnu pažnju pridaju i komentarima svojih zadovoljnih korisnica.

Želimo vam ugodan doživljaj u svim kozmetičkim salonima ORLY salon & shop i Beauty by Masha, jer verujemo da sebi morate obezbediti vreme kada ćete se dobro osećati, a i izgledati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.