Ukusna i zdrava hrana u novom mestu u gradu – samo sa vašom FitPass članarinom!

Uzimajući u obzir nove trendove u ishrani i sve veću brigu oko namirnica koje svakodnevno unosimo u naš organizam, tako sklapamo saradnje koje su prevashodno usmerene ka zdravlju naših korisnika. Spajajući urbane i korisne momente, u sklopu našeg FitPass kluba, pružili smo dobrodošlicu novom partneru – D’JUS konceptu.

 

Zašto D’JUS?

 

Koliko puta ste se našli u identičnoj situaciji u kojoj vlada nesigurnost po pitanju izbora zdravih namirnica i obroka u toku jednog dana? Kada ste poslednji put ispoštovali devizu da je za jedan dan neophodno imati tri glavna obroka koji su po svim segmentima zdravi i hranljivi?

D’JUS predstavlja novo mesto u samom srcu Beograda, juice bar i restoran koji nudi, između ostalog, hladno ceđene sokove, guilt free hranu, a sveukupno – autentične i dobre ukuse. Nalaze se u ulici Maršala Birjuzova 10, odnosno na lokaciji koja je dostupna svima, bilo da ste u neobaveznoj popodnevnoj šetnji, na putu ka poslu ili ste ciljano u potrazi za zdravom hranom.

Oni su prevashodno specijalizovani za hladno ceđene sokove u kojima se ne koristi HPP (High Pressure Pasteurisation), odnosno bilo koji vid pasterizacije. Veruju da na taj način minerali, enzimi i vitamini ostaju netaknuti, što se direktno odražava na kvalitet proizvoda. Pored odličnog ukusa, ono što čini skup benefita za svakog konzumenta njihovih sokova jesu i: posebna receptura, namirnice najboljeg kvaliteta i unapređena tehnologija proizvodnje. Bilo da ste vegan, vegetarijanac, povremeni ljubitelj ribe ili mesa, ponuda ovog koncepta je prilagođena svima.

 

Zašto je njihov asortiman poseban?

 

Pre svega, prilikom pravljenja svakog ukusa, koriste se mašine vrhunskog kvaliteta za hladno ceđenje kako bi njihovi sokovi ostali sveži, ali samo do pet dana, jer se u širokoj potrošnji pronalaze proizvodi čija je ”svežina” zagarantovana i do 30 dana. Njihovi napici se mogu koristiti pojedinačno kao dopuna svakodnevnoj ishrani ili kao detox – tri i više dana (koji je jedan od najboljih načina da se telo pročisti od toksina i da se istovremeno odmori od unošenja hrane.

 

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 10% popusta na ceo asortiman D’JUS juice bara i restorana. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda i to samo na njihovoj lokaciji u Mašrala Birjuzova 10 pokažete svoju FitPass aktivne članarine sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

U svojoj ponudi, D’JUS ima osam različitih vrsta sokova (svaki od njih sadrži neobične ukusa), jedan shot i detox paket. Uskoro će biti i lansirani sokovi manjih dimenzija – lifestyle sokovi. Takođe, uz hladno ceđene napitke, na njihovom meniju možete pronaći i obroke obogaćene ukusima i aromama Mediterana, Srednjeg istoka i Azije.

 

Zašto su vredni vaše posete?

 

Komunikacija sa njima kako direktno, tako i preko digitalnih platformi je u potpunosti profesionalna i efikasna. Ljubazno i srdačno osoblje je tu da vam olakša izbor prilikom kupovine željenog proizvoda. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti putem Instagrama i Facebook-a, a dostupni su vam i sledeći brojevi telefona: 011/2635-496 i 069/4400-828.

Oni nisu samo još jedan regularan i jednoličan restoran sa zdravom hranom. Njihova deviza se zasniva na osporavanju momenta da je zdrava hrana dosadna, već da se u njihovoj oazi prepustite guilt free trenucima. Pozivamo vas da svoju svakodnevicu upotpunite baš sa njihovim već sada prepoznatljivim asortimanom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.