Vip Casa Club je svim FitPass korisnicima obezbedio sjajne i kvalitetne pogodnosti!

Težeći da našu uslugu dovedemo na najbolji mogući nivo, istovremeno uspostavljamo saradnje sa isto tako kvalitetnim partnerima. Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo novog partnera u sklopu našeg FitPass ClubaVip Casa Club na Zlatiboru. Saznajte u nastavku zbog čega se uz njihovo ime vežu samo najbolji epiteti.

 

Zašto je Vip Casa Club autentičan?

 

U ušuškanoj, planinskoj atmosferi, jedan brend je pokazao da su kvalitet i fantastična usluga uvek na prvom mestu. Vip Casa Club predstavlja nov koncept luksuznih apartmana koji su raspoređeni u pet moderno opremljenih vila – Vila Jela, Iskra, Harizma, Pahulja i Vina, a sadržaj svake od njih je kreiran sa posebnom pažnjom i stručnošću. Nalaze se u samom epicentru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih turističkih atrakcija ove srpske planine, pa će vam i doživljaj biti kompletan.

Ovakvi apartmanski hoteli na prvom mestu stavljaju komfornost, uživanje, gde se sa terase pruža idiličan pogled na zaltiborsko zelenilo. Vila Jela je idealna za sve goste koji žele da spoje lepo i korisno. Pravo iz apartmana, stiže se do teretane, plivačkog bazena, spa i wellnessa-a koji zbog svog enterijera i usluge privlači veliki broj posetilaca. Sa druge strane, Vila Pahulja je idealna za roditelje koji žele da sa svojim mališanima uživaju u divnoj atmosferi i ambijentu ovog kompleksa. Takođe, gastronomski ugođaj nema cenu, pa tako u Vili Vina pored prelepih apartmana, na raspolaganju su i vinarija-restoran Casa de Vinos koji svim svojim gostima nudi prvoklasna vina, bogat jelovnik kako sa tradicionalnim specijalitetima, tako i sa modernim delikatesima. Pored njih, u Vili Iskra dostupan vam je fantastično uređen centar za masažu za postizanje potpunog balansa uma i tela, a za potpuni užitak u prirodi i neobičnom enterijeru Vila Harizma je pravi izbor za vas. Ona, između ostalog, sadrži dve sale: jednu konferencijsku i jednu kongresnu koje su idealne za svaku vrstu sastanka, prezentacije ili drugih poslovnih potreba i želja.

 

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalne popuste u Vip Casa Club-u i to:

10% popusta na usluge masaža i tretmana u Vili Jela u sklopu Vip Casa Club-a na Zlatiboru u skladu sa redovnim cenovnikom Vip Casa Cluba; 20% popusta na jelovnik vinarije-restorana Casa de Vinos u sklopu Vip Casa Club-a na Zlatiboru u skladu sa redovnim cenovnikom Vip Casa Cluba; 30% popusta na usluge spa centra u Vili Jela u sklopu Vip Casa Club-a na Zlatiboru u skladu sa redovnim cenovnikom Vip Casa Cluba. Dovoljno je da tokom plaćanja željene usluge pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom (ili svoj korisnički broj na Vašem profilu u sklopu FitPass aplikacije), i popust će vam biti obračunat.

 

Vip Casa Club – zašto su toliko jedinstveni?

 

Osim što se nalaze u specifičnom, a prevashodno lepom ambijentu, a sama komunikacija sa njima i celokupan doživljaj je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti i na svim digitalnim platformama (Facebook i Instagram) kao i putem brojeva telefona (+38165 91 91 999 i +381 91 91 899).

Ovakvo uživanje se ne propušta jer pažljivo biramo partnere koji su u svakom smislu kvalitetni, a Vip Casa Club je definitivno deo naše lepe zajednice saradnika. Rasteretite um i ponekad zahtevnu svakodnevicu baš u ovoj zlatiborskoj oazi zdravlja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.