Ostvarite 15% popusta na kupovinu zdravih proizvoda Aloe Vera Forever Living kao i na paket nutricionističkih usluga Maje Astaloš

Ostati što duže u dobroj fizičkoj i duhovnoj kondiciji predstavlja pravi imperativ, pogotovo danas, kada nam je svakodnevica obojena različitim nezdravim opcijama i momentima. Uvek se trudimo da uspostavimo saradnje sa partnerima koji zdrav život stavljaju iznad svega, sa pristupom koji svaki pojedinac poštuje i ceni. Našem FitPass klubu su se zvanično pridružila i dva partnera: Forever Living koncept zdravih proizvoda i Maja Astaloš, nutricionističko savetovalište za ishranu i fitnes. Verujemo da uz njihove proizvode i/ili usluge možete pokrenuti promene koje se tiču vašeg zdravstvenog stanja.

 

Zašto koncept Aloe Vera Forever Living?

 

Forever Living Product Srbija je jedno od više od 150 zvaničnih predstavništava kompanije Forever Living Products Int., najvećeg svetskog uzgajivača, prerađivača i distributera prirodnih proizvoda od Aole Vere. Ova kompanija je osnovana daleke 1978. godine u Skotsdejlu, Arizona. Bavi se uzgojom, proizvodnjom i distribucijom proizvoda od biljke koja je po svojim blagodetima i vrednim sastojcima jedna od omiljenih u ishrani. Ona je nezamenljivi deo u dodacima ishrani, proizvodima za negu lica i tela, kao i welness proizvoda. Kompanija poseduje brojne patente za stabilizaciju aloe vere koji potvrđuju kvalitet proizvoda (sertifikat za očuvanje i čistoće), kao i Halal sertifikate.

Srpska filijala sadrži prevashodno kvalitetne aloe vera napitke, prouzvode za regulaciju telesne težine, pčelinje proizvode, proizvode za negu kože i ličnu higijenu.

Ono što verni kupci u odabranoj paleti proizvoda ističu jeste da im se iznova vraćaju zbog svog vrhunskog kvaliteta i profesionalnog pristupa samom konceptu koji zdravlje stavlja na prvo mesto. Jedan od omiljenih proizvoda jesu i Forever Nectari koji imaju i preko 90% sadržaja Aloe vere, autentične ukuse voća, bogati antioksidansima i bez dodatnih konzervanasa.

Pripadnice lepšeg pola ističu koliko im u svakodnevnoj nezi pomažu i istoimeni proizvodi za ličnu higijenu i održavanje lepote. U periodu dosadnih virusa, prehlada i sitnih boljki, za poboljšanje imuniteta preporučuju upotrebu proizvoda Absorbent-C, koji u kombinaciji sa zobenim pahuljicama i dijetetskim vlaknima daje savršene rezultate.

 

Zbog čega je Maja Astaloš jedan od sinonima za zdrave životne koncepte?

 

…i to za koncept zdrave ishrane. Maja Astaloš svojim fantastičnim pristupom svakom klijentu omogućava uvid u ono šta treba korenito promeniti u ishrani koja je neraskidiv deo opšteg zdravstvenog stanja. Hrana je izvor energije koja je potrebna vašem organizmu da biste mogli normalno da funkcionišete, to je vaše “gorivo”.  Deviza da zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu se Maja i te kako pridržava, a njena ekspertiza u domenu ishrane je prepoznatljiva. Godine rada i iskustva sa različitim klijentima i rezultate koje su postizali  kod  različitih zdravstveno ugroženih pacijenata, doveli su do novog  koncepta ishrane za različita zdravstvena stanja, koji je po strukturi individualan. Ishrana je oduvek bila njena preokupacija, zanimanje i velika  ljubav, a naročito alternativni način ishrane. Deset godina je radila  na klinici za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma u Beogradu i četiri godine radila u privatnoj ordinaciji opšte prakse. Nakon akumuliranja dovoljnog iskustva u radu sa različitim pacijentima otvorila je nutricionističko savetovalište za ishranu i fitnes -“Fitnes studio Astaloš”. Angažovana je i kao stručni saradnik u brojnim stručnim časopisima, a jedan je i od omiljenih gostiju u jutarnjim programima na najgledanijim TV stanicama.

 

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalne popuste i to:

15% popusta na ceo ili određenu grupu asortimana partnera Aloe Vera Forever Living i 15% popusta na paket nutricionističkih usluga Maje Astaloš i to samo prilikom fizičke kupovine proizvoda i/ili usluga na njihovom prodajnom  mestu (Aloe Vera Biznis Centar, Bulevar Mihajla Pupina na Novom Beogradu). Popust se kao takav ne odnosi na proizvode na akciji. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda i/ili usluge pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom (ili svoj broj na Vašem korisničkom profilu u sklopu FitPass aplikacije), i popust će vam biti obračunat.

 

Zbog čega su vredni vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti i na njihovim digitalnim platformama (Maja Astaloš – Facebook, Aloe Vera Forever Living – Facebook i Instagram), a dostupni su vam i brojevi telefona: +381 65 313 23 52, dok više informacija o Majinim programima zdrave ishrane možete dobiti i slanjem e-maila-a na zvaničnu adresu fitnesstudioastalos@gmail.com Takođe, ukoliko želite Maji da postavite direktna pitanja ili sugestije, dostupna Vam je putem broja telefona 064/1836019

Nalaze se na Novom Beogradu, na adresi Bulevar Mihajla Pupina 10, ‘’Aloe Vera Biznis Centar’’. Zbog svoje profesionalnosti, stručnosti, kao i predusretljivosti prema svakom klijentu, oni su sinonim za zdrave životne obrasce koji su zbog svog kvaliteta prepoznatljivi ne samo na nacionalnom, već i na globalnom nivou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.