Brinite o svom zdravlju i lepoti sa FitPass karticom uz naše nove partnere!

Uvek nam je zadovoljstvo da iskustvo korišćenja FitPass aktivne članarine poboljšamo na najkvalitetniji mogući način. Stoga, sklopili smo saradnju sa partnerom koji će svim pripadnicama nežnijeg pola svavkodnevicu ulepšati i olakšati?

 

 

Zašto Salon Gloss by Minja?

 

Salon Gloss by Minja je mesto sa iskustvom od preko 18 godina, posvećen nezi ruku, stopala, ali i celog tela. Stručno osoblje i moderno uređen ambijent pretvoriće vašu posetu u jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Poseduju najsavremenije preparate iz oblasti estetike, podologije i nege, a u prilog im ide i činjenica da redovno posećuju sajmove kako bi uvek bili u koraku sa trendovima i znanjima iz njihove struke. Baš zbog toga, konstantno obogaćuju ponudu i usavršavaju kvalitet usluga. Jedni su od retkih salona koji poseduje Autoklav sterilizaciju koja garantuje stoprocentnu sterilnost instrumenata.

Ono što uključuju u svoju ponudu jesu sledeće usluge: maderoterapija, medicinski i estetski pedikir upotpunjen najsavremenijim RUCK aparatom za pedikir, medicinski i estetski manikir, vacuslim 48, depilacija i ostale usluge dostupne u sklopu njihove ponude.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalne popuste u Salonu Gloss by Minja i to:

15% popusta na sve usluge (osim na one koje su već na popustu). Svi popusti se obračunavaju na maloprodajnu cenu, odnose se na gotovinsko plaćanje, plaćanje karticama i čekovima. Dovoljno je da tokom plaćanja željene usluge pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

Kvalitet i profesionalnost na prvom mestu

 

Nalaze se na Novom Beogradu u naselju Belville (ulica Đorđa Stanojevića 11dj, lokal 11, zgrada Jorgovan). Možete ih posetiti radnim danima (ponedeljak – petak od 10h do 20h), subotom od 10h do 16h dok nedeljom ne rade. Sve informacije o ponudi možete pogledati na njihovim društvenim mrežama (Facebook i Instagram), kao i putem broja telefona 065/538-0-835

Leave a Reply

Your email address will not be published.