Povežite FitPass i Globaltel kartice i dobijate besplatne gigabajte interneta svakog meseca!

Globaltel za sebe kaže da je operater nove generacije, jer sve proizvode i servise možete da aktivirate online, bez poslovnica, redova, čekanja i nejasnoća. Sve funkcioniše vrlo jednostavno, a korisničko iskustvo je potpuno uz pomoć aplikacije preko koje se lako prate i kontrolišu stanje na računu i potrošnja, a u samo par klikova mogu da se menjaju paketi i usluge, kupuju dodaci po želji. Aplikacija nudi i neograničeno gledanje popularnih TV kanala preko mobilnog telefona, samo uz internet konekciju, bilo da ste na mobilnom ili WiFi internetu.

Između prepaida i postpaida… biramo FREEPAID

U želji da istovremeno ponudi maksimalnu fleksibilnost, slobodu i kontrolu svojim korisnicima, Globaltelov FREEPAID predstavlja novu kategoriju. Možete da imate neograničeno minuta i sms poruka uz 1GB, 4GB ili 10GB interneta bez ugovora. Potpunu kontrolu nad troškovima FREEPAID garantuje, tako što omogućava da se pretplata lako pauzira, menja i deaktivira u bilo kom trenutku. FREEPAID paketi se aktiviraju jednostavnim povezivanjem platne kartice sa Globaltel aplikacijom, gde se sve odvija automatski.

 

 

Uzbudljivi prepaid, personalizovani paketi i eSIM

Globaltelovi UZBUDLJIVI PRIPEJD paketi izgledaju onako kako ih sami napravite. 

Izaberite koliko Vam je minuta, poruka i interneta potrebno, da li želite uslugu na 7 ili 30 dana, i sav sadržaj koji ne potrošite se prenosi. 

Takođe, Globaltel nudi podršku za eSIM tehnologiju za uređaje, koji podržavaju ovu naprednu vrstu virtualne SIM kartice, koja se samo preuzme putem QR koda. 

 

Povežite svoju FitPass i Globaltel karticu i preuzmite svoje besplatne gigabajte svakog meseca!

 

Samo za korisnike FitPass članarine, Globaltel je obezbedio specijalne uslove i još više neta!

1. Pozovite *348*tvoj FitPass broj kartice# sa svog Globaltel broja.

2. Stići će Vam potvrda i 3GB dobrodošlice koje jednokratno možete da iskoristite uz bilo koji Globaltel paket.

3. Svakog prvog u mesecu, na Vaš već postojeći aktivni paket, Globaltel dodaje specijalni bonus od 1GB svim FitPass korisnicima Globaltel SIM kartice.

Kao što Vam Vaša FitPass članarina nudi razne mogućnosti kombinovanja preko 60 disciplina u preko 650 objekata širom Srbije, Globaltel nudi napredne usluge osmišljene tako da svako može da odabere ili napravi paket koji mu odgovara – i da ga menja neograničeno, u skladu sa time kako se naše potrebe menjaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.