Eat Smart svim FitPass korisnicima omogućava do 20% popusta na cenu obroka!

Današnji način života ostavlja sve manje vremena za pripremu hrane. Koliko god bili odlučni da počnemo zdravo da se hranimo, spremanje 5 zdravih obroka dnevno zahteva mnogo vremena – od nabavke namirnica, pripreme hrane, do pranja sudova. Danas kada se živi brže nego ikada, ovakav način pripreme obroka često nije moguće i to je jedan od glavnih razloga zbog kojeg ne uspevamo da istrajemo u ovoj odluci.

Zato je Eat Smart obezbedio dostavu 5 obroka dnevno, 7 dana nedeljno.

Svim FitPass korisnicima Eat Smart je omogućio 10% popusta na cenu obroka za nedelju dana, kao i 20% popusta na cenu obroka za probni dan.

 

MENI ZA SVAKOGA

Svako od nas ima različita uverenja i različite navike kada je hrana u pitanju. Zato se u njihovoj ponudi nalazi čak 5 različitih vrsta menija, kao i dve veličine porcije. Pored regularnog menija postoji i keto meni, vegetarijanski meni, veganski meni i posni meni.

Takođe, u ponudi imaju i opciju kreiranja potpuno personalnog menija prilagođenog našim ciljevima, prema našem planu ishrane, sa precizno odabranim namirnicama i načinom pripreme obroke prema našim željama. Više detalja o svim opcijama pogledajte OVDE.

 

KAKO FUNKCIONIŠE DOSTAVA OBROKA?

 

Na linku www.eatsmart.rs/upitnik potrebno je popuniti upitnik za poručivanje obroka, a u polju promo kod upisati broj Vaše FitPass članarine za popust: FITPASS i BROJ KARTICE (primer: FITPASS123456). Eat Smart tim će Vas nakon primljenog upitnika kontaktirati kako bi potvrdili Vašu porudžbinu. Svakog jutra između 8 i 11h na Vašu adresu, do vrata stana, dostaviće obroke za ceo dan. Svi obroci se spremaju ujutru između 04 i 08h – istog dana kada se i dostavljaju.

 

Za njihove kuvare nema odmora ni nedeljom, jer su svesni da danas mnogo ljudi ne želi da svoj slobodan dan provede spremajući hranu. Sa njima nema ni prljavih tanjira nakon jela – sve obroke dostavljaju u činijama koje se mogu podgrejati u mikrotalasnoj. Uz escajg i činije, koje možemo poneti bilo gde sa sobom, nikada nije bilo lakše hraniti se zdravo.

Kada uz to uključimo i mogućnost FitPass članarine da treniramo u više od  650 objekata i probamo više od 60 disciplina i tako izaberemo aktivnost koja će se savršeno uklopiti u naš plan, cilj nikada nije bilo lakše postići.

 

Sve informacije o Eat Smart-u možete naći na njihovim društvenim mrežama i sajta i kontaktirati ih putem e-mail-a ili telefona.

Instagram 

Facebook 

Website: www.eatsmart.rs

Telefon: 063/757-0307 (BG) / 063/757-0308 (NS)

Email: info@eatsmart.rs

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.