Masaže Profesional svim FitPass korisnicima nudi 20% popusta na sportsku masažu!

Masaže Profesional svim FitPass korisnicima nudi 20% popusta na sportsku masažu!

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja, ali i jedna od najstarijih metoda lečenja.

Masažom se poboljšava krvotok, smanjuju se potkožne masnoće, ubrzava se dotok hranjivih materija u tkiva, pojačava oksigenacija tkiva i tok limfe, zbog čega koža dobija jači tonus, postaje elastičnija i izgleda zdravije i mlađe. Masaža utiče i na mišiće tako da se rastežu i skupljaju, pa postaju čvršći, a ujedno i opušteniji, jer se njome uklanjaju nagomilane mlečne kiseline koje dovode do grčeva i bolova u mišićima. Takođe, masaža snažno deluje na nervni sistem jer smiruje nervozu i smanjuje nivo štetnih hormona u organizmu.

U prijatnom ambijentu salona Masaže Profesional, u srcu Zemuna opustite vaše telo i um,rešite se nagomilanog stresa relax,terapeutskom ili sportskom masažom.

Masaže Profesional je omogućio 20% popusta na sportsku masažu, svim FitPass korisnicima, uz pokazivanje FitPass kartice.

 

Zašto je sportska masaža bitna?

Idealna je za bolju pripremu pre treninga ili oporavak nakon velikih napora. Uz brz način života i stresno okruženje koje dovode telo u stanje mišićne napetosti masaža nam postaje neophodna. Kao što sama reč kaže, ova masaža je namenjena sportistima, kako profesionalnim tako i rekreativnim, i usmerena je ka pripremi ligamenta, zglobova i misića za teške fizičke aktivnosti, ali i za njihovu relaksaciju nakon napornih treninga. Idealna je za sportiste i ljude koji preferiraju jače oblike masaže.

 

 

FitPass članarina je idealan spoj rekreacije i velikog izbora sportskih objekata, dok Masaze Profesional treba da postane vaše idealno mesto za relaksaciju!

Više o njima pogledajte i na njihovom Instagram profilu i Facebook stranici.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.