Uz FitPass članarinu popust u ski školi NIX

 

Svi FitPass korisnici ove sezone mogu koristiti popust od 10% uz svoju FitPass članarinu i u ski školi NIX.

 

Ski škola NIX je koncept koji je nastao sa idejom da usluge obučavanja u skijanju i snowboard-u podigne na potpuno novi nivo. 

NIX je nova ski škola na Kopaoniku sa novim idejama i svežim pristupom ka poslovanju koju čine talentovani, mladi ljudi sa obimnim znanjem i iskustvom u svetu skijanja. Strast prema skijanju i snegu je njihov glavni pokretač i postarali su se da biraju instruktore koji dele istu filozofiju. Njihovu planinsku porodicu čine licencirani intruktori od kojih većina broji mnoge medalje u takmičarskim disciplinama, neki su bivši treneri, a veliki deo aktivni članovi Gorske službe spasavanja. 

“Nix” na latinskom znači sneg i on je u srži njihove misije: da vam pored sportske stručnosti i pedagoškog pristupa njihovi instruktori prenesu ljubav prema snegu, planini i prirodi i na taj način se postaraju da planinu zavole i čuvaju generacije koje dolaze.

Bez obzira da li ste novi na stazama ili želite da unapredite svoje veštine, kod njih ćete pronaći savršeni spoj profesionalnosti i zabave. Nastava je dizajnirana za sve nivoe veština (početnike, srednje i napredne) i sve starosne grupe (starije od 3 godine) sa ciljem da vas obuče za brzo savladavanje tehnike skijanja i snowboard-a. Zakažite privatni čas ili idite sa grupom prijatelja i učite od nekih od najboljih svetskih profesionalaca u skijanju i snowboard-u.

Za naše korisnike, ski škola NIX omogućila je popust od 10% za celodnevnu grupnu nastavu sa obrokom u trajanju od 6 dana, kao i popust od 10% za grupnu nastavu za odrasle u trajanju od 2 sata.

Više informacija potražite na njihovim zvaničnim profilima na društvenim mrežama kao i na sajtu:

https://skiskolanix.rs/ 

https://www.facebook.com/skiskolanix 

https://www.instagram.com/skiskolanix/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published.