Zašto zaposlena žena treba praktikovati jogu?


Joga je vrlo blagotvorna za sve ljude bilo da su oni mladi ili stari. Ona nam pomaže da zauvek ostanemo u formi i zdravi i u ovom svetu koji se sve brže kreće, kada čovek nema vremena za vežbanje, joga dođe kao dobra zamena.

Obaveze na poslu, briga o porodici, kućni poslovi, pronalaženje sebe u svemu tome… uzrokuju da je žena sve više i više pod stresom kako vreme odmiče. Za zaposlene žene, joga je odličan lek za uklanjanje tenzija što drastično utiče na njihovo zdravlje.

 

Joga pomaže zaposlenim ženama dajući im emocionalnu snagu kako bi lakše upravljale pritiscima i žonglirale svim ulogama: ćerka, sestra, majka… Joga ustvari neguje fizičku spremnost kao i mentalnu oštrinu, pa se pružaju najbolje intelektualne sposobnosti u skladu sa situacijom. Takođe, s druge strane, pomaže ženi da se izbori sa fizičkim nelagodama i bolovima, niskim nivoima entuzijazma i energije. Zbog toga se kaže da je bavljenje jogom ulaganje u telo jer predstavlja način za povećanje energije i podmlađivanje. 

 

Dokazano je i da je moguće smršati praktikovanjem ove discipline jer se dovodi telo i um u ravnotežu. Sve te razne poze u jogi ne samo da poboljšavaju naše kosti i tonus mišića, već daju i pregršt fizioloških koristi. 

 

Bez obzira da li želite da smršate ili da se oslobodite stresa, joga je prava stvar za vas!

 

Praktikovanjem joge nekoliko minuta svaki dan samostalno i par puta nedeljno u grupama koje se bave upravo ovom disciplinom, svaka žena može dostići psiho-fizički balans. Opustićemo i duh i telo, dovešćemo mišiće u bolju formu, a imunitet na viši nivo. 

 

FitPass sistem nudi i veliki izbor objekata u kojima možete praktikovati jogu na pravi način. Takođe, nudimo mogućnost saradnje sa firmama koje prepoznaju važnost fizičke aktivnosti među svojim zaposlenima, a više detalja pročitajte OVDE.

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.