Black Friday popusti na Fitpassu!


Iskoristi Black Friday super popust na članarine!

Imamo dobre vesti – petak je. I još bolje vesti – Black Friday je i Fitpass ti daje čak 30% popusta na članarine uz promo kod: PETAKJE. Jedan pass za jogu, penjanje, džiudžicu ili neku drugu od 70+ disciplina i mnogo objekata širom zemlje. Pa i taj blizu tebe!

Kako?

Prilikom online kupovine ili produžavanja članarine, unesi promo kod PETAKJE i klikni na primeni – cena će ti biti automatski smanjena! 
Black Friday promocija traje samo tokom 25. i 26. novembra, zato požuri!

*Popust važi za sve privatne korisnike. Uz promo kod PETAKJE, korisnik ostvaruje 30% popusta na kupovinu bilo koje članarine osim studentske i Elite. Promo kod ne može da se kombinuje sa drugim promo kodovima, niti sa popustima koji su ostvareni preko “affiliate” linkova. Korisnici koji imaju sakupljen “affiliate” popust prvo moraju njega da iskoriste kako bi mogli da iskoriste BlackFriday popust.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.