Do 25% popusta na Braun proizvode u Gigatron radnjama


Ostvari 25% popusta na Braun proizvode za negu tela u bilo kojoj Gigatron radnji pokazivanjem svoje aktivne članarine na FitPass aplikaciji. Za artikle sa oznakom Šok cena ili Top artikal dobijaš popust od 10%.

Kako do popusta?

Pokaži na kasi da imaš aktivnu FitPass članarinu u bilo kojoj Gigatron radnji.

Popust se odobrava na maloprodajnu cenu, važi za sve vrste plaćanja i ne može se kombinovati sa drugim popustima, akcijama i ponudama.

Braun – Dobar dizajn stvoren je da traje

Muškarci i žene širom sveta znaju da su Braun proizvodi pouzdani. Oni vole i veruju brendu – čak i ako nisu svesni inženjeringa, inovacija i posvećenosti koji su sastavni deo svakog uređaja. Stručno znanje u raznim disciplinama je ključ visokog nivoa kvaliteta koji ljudi očekuju kada kupe Braun proizvod.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.