Fit Me EMS Studio

  • EMS individualni treninzi
  • Ponedeljak: 8:00-22:00
  • Utorak: 8:00-22:00
  • Sreda: 8:00-22:00
  • Četvrtak: 8:00-22:00
  • Petak: 8:00-22:00
  • Subota: 8:00-16:00

O Nama

XBody trening doneo je potpunu revoluciju u odnosu na običan trening. Naši vežbači prepoznali su sve pogodnosti treniranja u FIT ME EMS XBody studiju. Treninizi više nisu gubljenje vremena koje sporo donosi rezultate. Pitanje “kako smršati” sada dobija odgovor u vidu XBody EMS treninga. Samo u 2019-oj godini u FitMe studiju je održano preko 3.500 hiljade individualnih ems treninga.

EMS - ELEKTRO MIŠIĆNA STIMULACIJA obuhvata nekoliko programa: - SMANJENJE MASNIH NASLAGA - GUBITAK VIŠKA KILOGRAMA - UKLANJANJE CELULITA - POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE - DEFINICIJA MIŠIĆA i OBLIKOVANJE TELA - RELAKSACIJA i ELIMINACIJA BOLOVA i UKOČENOSTI - ELIMINACIJA TOKSINA - LIMFNA DRENAŽA

Naš studio pažljivo je dizajniran da pruži prijatnu atmosferu za nesmetan rad klijenta i trenera. Uložili smo u najkvalitetniju opremu za izvođenje vežbi uz EMS tehnologiju – TRX, bosu lopte, medicinke, gume za trening, pilates ring, bučice i ostala oprema. Koristeći različitu opremu na svakom treningu održavamo dinamičnost treniranja gde nijedan trening nije isti. U FIT-ME studiju trenirate sami bez potrebe da delite prostor sa drugima.

Treniranje u FIT-ME studiju počinje probnim treningom, koji između ostalog podrazumeva upoznavanje, konsultaciju sa trenerom, i precizna dijagnostika radi boljeg razumevanja Vaših ciljeva i očekivanja. Naši treninzi se prave “po meri” svakog klijenta a posvećenost svakom od njih predstavlja naš prioritet.

Trening u FIT-ME studiju podrazumeva pripremu, zagrevanje, kardio trening, vežbe snage i masažu. Glavni ciljevi naših klijenata su skidanje masnih naslaga i redukcija celulita, kao i povecanje i/ili definicija misicne mase, što se postiže stimulacijom unutrašnjih mišića, koje je teško stimulisati tokom konvencionalnih treninga. EMS treninzi utiču na jačanje mišića i građenje mišićne mase, poboljšavaju cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam i sagorevaju masne naslage.

Profesionalni trener tokom celog treninga aktivno prati stanje klijenta i opterećenost različitih grupa mišića pomoću revolucionarne Active Wave masine.

Jedna od prednosti Active Wave mašine osim “bežičnog vežbanja”je i to što postoji podešavanje različitih programa izgradnje mišića pa tako imamo program za one koji žele da povećaju svoju mišićnu masu (hipertrofija), za one koji žele samo definiciju, kondicioniranje ili program eksplozivne snage koji se najčešće koristi u radu sa profesionalnim sportistima.

U FIT-ME studiu možete da trenirate sa prijateljem / partnerom, jer imamo mogućnost da treniramo 2 ili 3 klijenta istovremeno.

Važno: Kao postojeći korisnik, imate opciju jednostavnog online rezervisanja termina za vaš sledeći trening ili putem telefona na 066/221-256. Svoje podatke za pristup platformi dobijate prilikom svog prvog treninga. Na ovoj platformi takođe možete pratiti svoje rezultate i napredak.

Elektro mišićna stimulacija

Beograd, Đeram, Marka Oreškovića 8 DOPLATA 1100 RSD
Napomena: Doplate su po korisniku i važe za jedan termin, osim ako nije drugačije navedeno.
EmergoSport d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike i sigurnosti. X