FAQ

  • 1. Šta je FitPass i kako se koristi FitPass kartica?
  • 2. Informacije o sportskim objektima i disciplinama u FitPass sistemu
  • 3. Privatni korisnici
  • 4. Poslovni Korisnici

1. Šta je FitPass i kako se koristi FitPass kartica?

FitPass je nastao u Beogradu sa idejom da omogući svim ljudima da vežbaju više sportova i idu u više različitih sportskih objekata po ceni od samo jedne mesečne članarine.

U sistemu se nalaze najbolje teretane, bazeni, fitnes centri, plesna studija, kao i druge ponude fizičkih aktivnosti koje će odgovarati potrebama pojedinca, uz uštedu vremena i novca. Osim pristupa različitim sportskim klubovima, FitPass kartica omogućava popuste na premijum usluge poput masaža, spa & wellness programa, ali i mnogobrojne popuste na dodatne usluge poput lekarskih i nutricionističkih pregleda, kupovinu sportske opreme i suplemenata i popuste u restoranima zdrave hrane koji će doprineti olakšanom vođenju zdravog i kvalitetnijeg načina života.

FitPass predstavlja najbrži i najlakši pristup za sport i rekreaciju u Srbiji.

Umesto da plaćate jednu članarinu u određenom sportskom centru, mi Vam pružamo mogućnost da sa jednom karticom, po ceni od standardne mesečne članarine, pristupite velikom broju sportskih objekata u 14 gradova u Srbiji i trenirate preko 60 disciplina koje imate u ponudi. Prilagođavajte aktivnosti svojim potrebama i budite aktivni gde god da se nalazite!

Specijalne pogodnosti i popusti koje doprinose zdravijem načinu života, a koje ostvarujete korišćenjem FitPass usluga, doprineće motivaciji i olakšati put ka kvalitetnijem i zdravijem životu.

FitPass je jedinstveni sistem za motivaciju zaposlenih koji omogućava zaposlenima u privatnom i javnom sektoru korišćenje velikog broja sportskih objekata i aktivnosti širom Srbije.

FitPass kartica predstavlja odličan način investiranja u svoje zaposlene i prilika za jačanje lojalnosti prema kompaniji. Kroz sport i rekreaciju će se povećati fizička kondicija, ali i produktivnost zaposlenih u svim firmama koje su uključene u program.

Zahvaljujući našem pristupu razvoju zaposlenih, individualnim ponudama i konstantnom unapređivanju sistema, FitPass je pionir ove vrste nagrađivanja zaposlenih u Srbiji.

Benefiti:
a) Povećana produktivnost zaposlenih usled zdravijeg pristupa životu indirektno utiče i na uvećanje poslovnog prihoda;
b) Bolje zdravstveno stanje zaposlenih će usloviti i manje izostanaka sa posla;
v) Optimalno rešenje - ponude se formiraju prema potrebama i mogućnostima kompanije,
g) Povećava se atraktivnost kompanije za potencijalne zaposlene,
d) Pozitivna slika kompanije - Budite kompanija koja na različite načine pozitivno utiče na ispunjenje profesionalnih i privatnih potreba zaposlenih.

U zavisnosti da li želite da budete privatni, ili poslovni korisnika FitPass usluga, u daljem uputstvu možete pročitati kako da nabavite FitPass karticu.

Da biste pristupili željenom objektu u FitPass sistemu, potrebno je da na ulazu pokažete svoju karticu uz važeći lični dokument sa fotografijom. Osoblje sportskog objekta će očitati Vašu karticu putem elektronskog uređaja ili papirne forme, čime će evidentirati dolazak, a potom FitPass karticu vratiti Vama.

Moguće je iskoristiti jedan termin dnevno.

Trenutno se u FitPass sistemu nalazi 14 gradova u Srbiji. Svoju FitPass karticu možete iskoristiti u bilo kojem gradu i sportskom objektu koji je Partner FitPass sistema.

Korišćenje tuđe kartice nije dozvoljeno. Svaka kartica je personalizovana i važi uz lični identifikacioni dokument.

Roditelj može ustupiti svoj termin detetu do 14 godina. Prisustvo roditelja je neophodno radi identifikacije prilikom očitavanja kartice.

Nije moguće istovremeno korišćenje kartice od strane roditelja i deteta. Moguće je iskoristiti samo jedan termin dnevno, bilo da karticu koristi dete ili roditelj.

Na stranici POPUSTI nalaze se svi proizvodi i usluge na koje ostvarujete popust uz svoju FitPass karticu: restorani zdrave hrane, lekarski i nutricionistički pregledi, prodavnice sportske opreme i suplemenata, i mnoge druge pogodnosti.

Prilikom plaćanja računa, pokažite svoju FitPass karticu i ostvarićete popust na željenu uslugu/proizvod sa stranice POPUSTI.

2. Informacije o sportskim objektima i disciplinama u FitPass sistemu

Bez obzira na članarinu koju imate, možete koristiti sve sportske objekte koji se nalaze u mreži partnera FitPass-a. Kompletan spisak možete pogledati na stranici OBJEKTI.

Na stranici OBJEKTI nalazi se spisak objekata koji se nalaze u mreži partnera FitPass-a. Kroz filtere za grad, deo grada, discipline i nazive objekata možete pronaći objekat ili disciplinu u gradu ili delu grada koji Vas interesuje.

Svi sportski objekti koji se nalaze u mreži partnera FitPass-a imaju svoj profil na stranici OBJEKTI. Klikom na željeni objekat možete pročitati više informacija o njemu (grad, deo grada, tačnu adresu, ocenu, uslove i usluge koje nude FitPass korisnicima).

Obavezno pročitajte informacije o objektu pre nego što ga posetite, kako biste proverili koje usluge su u ponudi, da li postoji obavezna rezervacija termina i treninga, radno vreme objekta i druge detalje.

Na ulazu u sportski objekat pokažite svoju FitPass karticu uz važeći lični dokument sa fotografijom. Osoblje sportskog objekta će očitati Vašu karticu putem elektronskog uređaja ili papirne forme, čime će evidentirati dolazak, a potom FitPass karticu vratiti Vama.

Odabirom paketa članarine se ne opredeljujete za jednu aktivnost ili objekat, već ih možete iskoristiti po ličnom nahođenju. Svoje termine možete iskoristiti u jednom ili u nekoliko različitih sportskih objekata.

Zabranjeno je zadržavanje FitPass kartice u sportskom objektu duže od vremena trajanja treninga. FitPass kartica je lični dokument koji je potrebno nositi sa sobom.

U FitPass sistemu postoji više od 60 disciplina koje možete trenirati. Na stranici OBJEKTI odaberite aktivnost i pronađite objekat u Vašoj blizini koji u svojoj ponudi ima željenu aktivnost.

Većina aktivnosti iz našeg sistema je bez doplate. Međutim, premijum aktivnosti poput masaža ili personalnih treninga zahtevaju minimalnu participaciju. Na stranici OBJEKTI možete pronaći željeni objekat i u opisu naći sve potrebne informacije.

Većina aktivnosti koje se nalaze u FitPass sistemu ne zahtevaju najavu i rezervaciju. Međutim, određene aktivnosti poput plivanja, fudbala ili grupnih programa imaju određene termine i broj mogućih članova na treningu zbog čega je potrebno da se najavite ili rezervišete termin. Na stranici OBJEKTI možete pronaći željeni objekat ili disciplinu i u opisu pronaći sve potrebne informacije.

3. Privatni korisnici

Posetite našu početnu stranicu FITPASS, popunite prijavu i registrujte se na naš sajt. Kada odaberete željeni paket i poručite karticu, dobićete e-mail sa instrukcijama i uputstvom za uplatu. Nakon što evidentiramo Vašu uplatu, poslaćemo zahtev za izradu kartice i za par dana ćete moći da je preuzmete lično ili ćemo je poslati na željenu adresu.

U ponudi FitPass-a postoje mesečne članarine od 12, 16 i 30/31 termin i višemesečne članarine od 3, 6 i 12 meseci koje imaju po 16 termina za svaki mesec. Na višemesečne pakete je obračunat popust, a kupovinom članarine od 6 ili 12 meseci dobijate i specijalni FitPass poklon.

Uplatu možete izvršiti u bilo kojoj pošti, banci, putem e-bankinga, lično u našoj kancelariji u TC City Passage, Obilićev venac 18-20, lok br 5.17 ili na prodajnim mestima Eventima. Plaćanje možete izvršiti gotovinom ili karticom u našim poslovnim prostorima.

*Vaučeri od Eventima i poklon vaučeri se ne mogu koristiti, već je potrebno da se zamene za FitPass karticu. Pozovite naš korisnički servis na 069/1022060 za više detalja.

Nakon što evidentiramo Vašu uplatu, poslaćemo zahtev za izradu FitPass kartice. Za par dana ćete dobiti poziv od našeg korisničkog servisa kako bi se dogovorili oko načina preuzimanja kartice.

Karticu možete preuzeti lično u našoj kancelariji u TC City Passage, Obilićev venac 18-20, lok br 5.17 svakim radnim danom 09-20:30č i subotom 10-18č ili je možemo poslati na željenu adresu brzom poštom.

*Dostava kartice na željenu adresu se dodatno naplaćuje po uslovima i cenovniku Post Express - Kurirska služba Pošte Srbije.

Kontaktirajte naš korisnički servis nakon preuzimanja/dobijanja FitPass kartice na broj 069/1022060 i odredite datum početka vaše rekreacije, tj. od kada želite da Vaša FitPass kartica bude aktivna.

Neophodno je da aktivirate karticu najkasnije sedam dana od dana preuzimanja.

Jednom aktivirana članarina se ne može pauzirati. Obratite pažnju na datum aktivacije kartice.

Nakon što napravite profil na našem zvaničnom sajtu FITPASS u svakom trenutku ćete moći da proverite broj preostalih termina, poslednje ulaske, datum isteka članarine i ostale potrebne informacije.

Na početnoj stranici FITPASS odaberite opciju „Uloguj se“, koja se nalazi u gornjem desnom uglu. Potom unesite podatke koje ste koristili prilikom poručivanja FitPass kartice ili se jednostavno povežite putem Facebook ili Google+ naloga.


Napomena: Prilikom kreiranja profila, neophodno je koristiti e-mail adresu koju ste koristili prilikom poručivanja FitPass kartice.

Termini su određeni na mesečnom nivou i možete ih iskoristiti u vremenskom periodu od 1/3/6/12 meseci, u zavisnosti od paketa koji ste odabrali, od dana kada ste aktivirali karticu do dana isteka članarine.

Neiskorišćeni termini se ne prenose u naredni mesec/članarinu.

Sedam dana pre isteka tekućeg paketa, na Vaš e-mail će stići obaveštenje o isteku članarine i uputstvo za narednu uplatu. Ukoliko želite da promenite svoj paket članarine, na profilu odaberite željeni paket i na e-mail će Vam stići uputstvo za uplatu i sve potrebne informacije.

Nakon evidentiranja uplate, kartica će biti aktivirana, a Vi ćete dobiti obaveštenje putem SMS poruke.

U slučaju gubitka/krađe FitPass kartice, pozovite naš korisnički servis na broj telefona 069/1022060 i prijavite nestanak. Izrada nove kartice se naplaćuje 500rsd.

Nakon evidentirane uplate, kartica će biti gotova za dva do tri radna dana nakon čega ćete moći da nastavite sa korišćenjem svoje članarine.

Da li ste znali da uz FitPass imate priliku da trenirate besplatno? Uz naš program preporuke obezbedite sebi besplatnu mesečnu članarinu, a svojim prijateljima popust prilikom kupovine prve FitPass kartice!

Ulogujte se na svoj nalog i preporučite prijatelja ili preuzmite link i banere koje možete poslati svakome ko želi da postane deo FitPass tima. Za svakog prijatelja kojeg preporučujete dobijate popust od 20% na narednu članarinu, a Vaš prijatelj čak 30% popusta na svoju prvu članarinu.

Popusti koji se ostvaruju preporukom se sabiraju i za samo 5 preporuka obezbedićete sebi besplatnu članarinu za mesečne pakete od 12 i 16 termina! Detaljno uputstvo za ostvarivanje popusta putem preporuke možete videti na linku: http://blog.fitpass.rs/2016/07/11/treniraj-besplatno/

4. Poslovni Korisnici

Karticu možete dobiti jedino ukoliko ste zaposleni u kompaniji koja je registrovana u Srbiji i ukoliko je Vaš poslodavac partner FitPass sistema.

Plaćanje članarine za poslovne korisnike zavisi od kompaniji u kojoj rade, to jest od tipa sastavljenog ugovora. Molimo Vas, obratite se službi ljudskih resursa u Vašoj kompaniji kako bi dobili više informacija.

Kartice će biti isporučene Vašoj kompaniji koja dalje distribuira kartice svojim zaposlenima.Izgubio/la sam svoju karticu.

U slučaju gubitka/krađe kartice, potrebno je prijaviti našem korisničkom servisu na broj telefona 069/1022060 ili se obratiti službi ljudskih resursa kompanije u kojoj radite. Nova kartica će biti izrađena kroz dva do tri radna dana.

Ukoliko želite da Vaša kompanija bude partner FitPass sistema i svojim zaposlenima omogući dodatne pogodnosti, ostavite nam kontakt podatke Vaše službe ljudskih resursa i odgovorne osobe i mi ćemo ih kontaktirati i pokušati da ostvarimo saradnju.

Ako Vaša kompanija ne bude zainteresovana za saradnju, uvek možete kupiti neki od paketa namenjen privatnim korisnicima.