Fitpass Klub

Kao korisnik Fitpass članarine, postaješ deo jedinstvenog lojaliti programa – Fitpass Kluba koji ti omogućava popuste i ostale pogodnosti kod naših partnera iz sfera sporta, fitnesa, nutricionizma, medicine, kao i nege, lepota i zdravlja.

Sve kategorije Sportska opremaTehnikaMedicinske i nutricionističke usluge i proizvodiNega i lepotaWellnessOstalo

20% POPUSTA NA SVE VRSTE MASAŽA U ASTRADAS SALONU LEPOTE

Salon lepote ASTRADAS nudi specijalne popuste svim FitPass korisnicima. Ostvarite 20% popusta na sve vrste masaže.

Saznaj više

30% POPUSTA NA SYNERGY TALENTS COACHING PROGRAME

Da biste postigli maksimalne rezultate i zaista počeli da menjate svoj život na bolje neophodno je da brinete i o stanju Vašeg uma. Stanje Vašeg...

Saznaj više

10% POPUSTA NA CELOKUPAN IZNOS KUPOVINE U SUPPLEMENT STORE

U eksluzivnoj ponudi Supplement Store je spremio specijalni popust za sve korisnike Fitpass članarine. Svako ko naruči putem interneta i ostavi broj svoje kartice u...

Saznaj više

10% STALNOG POPUSTA U ATP SPORT-U

Svim FitPass korisnicima obezbeđen je popust od 10%, na celokupan iznos.

Saznaj više

10-20% POPUSTA NA KUPOVINU SUPLEMENATA U WVS SUPPLEMENT SHOP-U

Svim korisnicima "FitPass" aktivne članarine omogućen je popust na kupovinu suplemenata iz "WVS Supplement Shop"-a. Takođe, svi posetioci "WVS Supplement Shop"-a ostvaruju specijalan popust na kupovinu...

Saznaj više

30% POPUSTA NA NUTRICIONISTIČKE PREGLEDE U ORDINACIJI OPŠTE MEDICINE DR GIFING

Uz FitPass karticu ostvarujete popuste na mnogobrojne nutricionističke preglede kao i program hrono ishrane u Ordinaciji opšte medicine Dr Gifing.

Saznaj više

25% POPUSTA NA NUTRICIONISTIČKI PROGRAM U POSITIVE LIFE STYLE

Za sve FitPass korisnike Positive Life Style nudi 25% popusta na nutricionističke konsultacije, nutricionističku kontrolu i planiranje jelovnika.

Saznaj više

10% POPUSTA U PRODAVNICI SUPLEMENATA 4FITNESS NA ARTIKLE SA CENOM 300RSD I VIŠE

Ušuškan među mnogim prodavnicama i lokalima 4Fitness shop je idealno mesto gde imate široku ponudu najboljih Evropskih i svetskih brendova iz sveta sportske suplemnatcije.

Saznaj više

10% POPUSTA NA CEO ASORTIMAN U PRODAVNICI SUPLEMENATA 4SPORT IZ NOVOG SADA

Prodavnica 4sport, specijalizovano mesto na kojem možete pronaći sve od sportskih suplemenata do prirodnih dodataka ishrani, nalazi se na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu.

Saznaj više

SA FITPASS ČLANARINOM OSTVARI 10% POPUSTA NA FRESH DETOX ASORTIMAN

Fresh detox predstavlja novo i unikatno mesto, jedinstveno po svojoj nameni, Bez ikakvih aditiva i veštačkih dodataka, dobijate proizvode koji vam daju energiju i snagu, a osveženje je zagarantovano.

Saznaj više

Fizioterapeutska ambulanta Fiziomedic FitPass korisnicima pruža 10-20% popusta na svoje usluge

Prva asocijacija na profesionalnost i kompetentnost u domenu fizikalne terapije i medicinske rehabilitacije jeste upravo ambulanta Fiziomedic

Saznaj više

10% POPUSTA NA SLATKE I ZDRAVE WILD BAR ŠTANGLICE

Svi FitPass korisnici prilikom online poručivanja štanglica (Facebook i Instagram) ili putem telefona (+381 65 8060 678) dobijaju 10% popusta na celokupnu porudžbinu. Dostava za Beograd je besplatna.

Saznaj više

EAT FIT KETERING SVIM FITPASS KORISNICIMA PRUŽA 20% POPUSTA NA OBROKE ZA 1 DAN

Ovaj autentičan ketering se bavi prevashodno pažljivom pripremom i dostavom obroka prema planu ishrane sa dnevnim unosom kalorija koji odgovara vašim potrebama i zacrtanim ciljevima.

Saznaj više

10-20% POPUSTA NA FRIZERSKE USLUGE U AKADEMIJI PANJKOVIĆ

Korisnici FitPass aktivne članarine imaju specijalne popuste od 10% na usluge šišanja i feniranja, zatim popust od 20% na usluge kolora (izrastka, cele dužine, preliv, ombre, balayage.. ) kao i popust od 10% na nadogradnju kose.

Saznaj više

10% POPUSTA U POLIKLINICI CONSILIUM

Svi korisnici FitPass aktivne članarine koji žive, rade ili se nađu na teritoriji Novog Sada, ostvaruju 10% popusta na sportski sistematski pregled, kao i 10% popusta na sve pojedinačne preglede u Poliklinici Consilium.

Saznaj više

AMG SPORT NUTRITION NUDI 10% POPUSTA

Posetite AMG Sport Nutrition prodavnice, odaberite željene suplemente i ostvarite 10% popusta uz FitPass aktivnu članarinu. Popust se obračunava prilikom plaćanja računa i ne važi za proizvode koji su na akciji.

Saznaj više

10% POPUSTA NA CEO RAČUN U RESTORANU PROTE.IN U NOVOM SADU

Korisnici FitPass aktivne članarine imaju specijalan popust od 10% na ceo račun, odnosno na sve specijalitete iz jelovnika. Dodatno, popust se ostvaruje isključivo prilikom gotovinskog plaćanja i obavezno je da pored pokazivanja svoje FitPass kartice, pokažete i svoju ličnu kartu.

Saznaj više

25%,20% i 10% POPUSTA U STOMATOLOŠKOJ ORDINACIJI WINNER SMILE

20% popusta na usluge iz konzervativne stomatologije (popravljanje zuba, zamena plombi, lečenje kanala korena zuba) i oralno-hirurških intervencija, 10% popusta na usluge stomatološke protetike i 25% popusta na beljenje zuba.

Saznaj više

30% POPUSTA HRONO CENTRA DR GIFING U NOVOM SADU

Svi korisnici FitPass aktivne članarine ostvaruju 30% popusta na sledeće tretmane u hrono centru dr Gifing: * Test intolerancije na hranu; * Merenje sastava tela; * Program odvikavanja od pušenja.

Saznaj više

Do -25%

Do 25% popusta na asortiman proizvoda namenjenih za trening i trčanje; 20% popusta za celokupan asortiman koji nije na sniženju i 5% popusta na već snižen asortiman. Beograd, TC Ušće, Bul. Mihajla Pupina 4; Niš, SC Forum, Obrenovićeva 42; Kragujevac, TC Plaza, Bul. kraljice Marije 56

Saznaj više

20% POPUSTA NA SVE TIPOVE MASAŽA U STUDIJU OAZA ORIENTAL

Zbog stresa koji je neminovan, pronalazimo različite načine kako bismo se opustili. Masaža je jedno od rešenja. Ukoliko ste već u FitPass sistemu, ne propustite priliku da sebe iznenadite kvalitetnom relaksacijom. Studio Oaza Oriental je prava adresa za vas.

Saznaj više

20% POPUSTA U FIZIOTERAPEUTSKOJ ORDINACIJI SPORT MEDICAL ALLIANCE

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 20% popusta na celu paletu usluga. Dovoljno je da tokom plaćanja pokažete svoju aktivnu članarinu sa i popust će vam biti obračunat.

Saznaj više

10% POPUSTA U VECTOR SPORTSKIM PRODAVNICAMA

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 10% u Vector maloprodajnim objektima na dve lokacije i to na servis bicikala, na lopte, rekvizite, sportsku opremu.

Saznaj više

OSTVARITE 10% POPUSTA NA KOZMETIČKE TRETMANE U SALONU HAPPY LADY

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 10% na sve kozmetičke tretmane. Neophodno je da unapred zakažete željeni tretman, a tokom plaćanja je dovoljno da pokažete svoju FitPass aktivnu članarinu sa ličnim dokumentom, i popust će Vam biti obračunat.

Saznaj više

CENTAR ZA STOPALA KOREKT: SPECIJALAN POPUST OD 20% ZA SVE KORISNIKE FITPASS ČLANARINE

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 20% popusta na celu paletu usluga. Dovoljno je da tokom plaćanja pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat. Prilikom neophodne rezervacije Vašeg tretmana, neophodno je da se raspitate da li postoje doplate na željenu terapiju.

Saznaj više

ZDRAVA ISHRANA UZ HOW2FIT KETERING I 10% POPUSTA

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 10% popusta prilikom naručivanja željenog obroka, odnosno popust se odnosi na ceo račun. Neophodno je da prilikom porudžbine u polje Napomena napišete svoj broj kartice, pa će vam ujedno i popust biti obračunat. Plaćanje se vrši pouzećem.

Saznaj više

SPORTAGRAM I SPECIJALNIH 10% POPUSTA ZA SVE FITPASS KORISNIKE!

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust u prodavnici sportske opreme Sportagram i to: 10% popusta na sve artikle u objektu koji nisu na popustu. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

Saznaj više

10% POPUSTA NA CEO ASORTIMAN DOBRE IN ORGANIC ONLINE PRODAVNICE

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 10% na ceo račun prilikom online kupovine, ukucavanjem koda FITPASS10 u predviđeno polje za registraciju.

Saznaj više

CEO ASORTIMAN JUST COOL ONLINE PRODAVNICE NA POPUSTU OD 10% SA FITPASS ČLANARINOM

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 10% popusta na ceo račun svih Cool Gear proizvoda prilikom online kupovine, ukucavanjem koda cool10 u predviđeno polje za registraciju.

Saznaj više

SJAJNI POPUSTI I DO 50% KOD NAŠIH PARTNERA ROLLING EYEWEAR

Ostvarite sjajne popuste kod naših partnera Rolling Eyewear na popularno svetske modele dioptrijskih naočara, stakala, kontaktnih sočiva i oftamološke preglede.

Saznaj više

15% POPUSTA NA AKTIVNOSTI U ŠKOLI SKIJANJA ''AVANTURIJA''

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalne popuste u ski školi Avanturija na Kopaoniku i to od 10% do 15% popusta na časove skijanja za decu i odrasle.

Saznaj više

BRINITE O SVOM ZDRAVLJU UZ ''PSIHORELAKS'' I POPUSTE SA FITPASS AKTIVNOM ČLANARINOM

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 20% u edukativnom centru Psihorelaks i to na autogeni trening i trening iz progresivno – mišićne relaksacije na teritoriji Beograda, Novog Sada i putem Skype digitalne platforme.

Saznaj više

ISKORISTITE POPUST OD 10% SA FITPASS AKTIVNOM ČLANARINOM NA SVE USLUGE NUTRICIONISTIČKE ORDINACIJA ''MONIKINA NUTRI ZONA''

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 10% na sve nutricionističke usluge ove ordinacije.

Saznaj više

FANTASTIČAN POPUST OD 50% SA FITPASS ČLANARINOM NA SVE STRONGMAN ONLINE PERSONALNE TRENINGE

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 50% na sve online personalne treninge! Sve informacije u tekstu.

Saznaj više

OSTVARITE 20% POPUSTA U HOTELU LOGOS SA VAŠOM FITPASS ČLANARINOM

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust od 20% na pojedinačne i porodične aranžmane u hotelu ‘’Logos’’. U popust je uračunata i vanpansionska potrošnja koja je sastavni deo ukupnog računa prilikom boravka.

Saznaj više

ZABAVITE SE NA ORIGINALAN NAČIN I ISKORISTITE 15% POPUSTA U SPORT ROOMS-U

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 15% popusta u Sport Rooms konceptu na sve usluge, odnosno sve pakete.

Saznaj više

SPECIJALAN POPUST OD 10% NA CEO ASORTIMAN BRENDA ALEKSANDAR MN

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 10% popusta zahvaljujući našim partnerima Aleksandar MN i to na celokupan asortiman ovog brenda, osim na akcijske proizvode. Popust je za sada moguće ostvariti samo na ceo račun u objektu.

Saznaj više

LAMA D.O.O. JE SPREMILA 15% POPUSTA NA SAV ASORTIMAN SA FITPASS ČLANARINOM

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 15% popusta prilikom fizičke kupovine celokupnog asortimana brenda Lama d.o.o. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

Saznaj više

OSTVARITE 20% POPUSTA NA TERAPIJU PLUTANJEM!

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 20% popusta u Floating studiju Spokojstvo i to na sve standardne cene svih tretmana. Ovaj popust se odnosi na gotovinsko plaćanje i plaćanje karticama.

Saznaj više

POSEBNE POGODNOSTI U ZEPTER INTERNATIONAL-U SAMO SA VAŠOM FITPASS KARTICOM!

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare 15% popusta na sve Zepter proizvode.

Saznaj više

OSTVARITE 10% POPUSTA U KOZMETIČKIM SALONIMA ORLY I BEAUTY BY MASHA

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 10% popusta na SVE usluge u svim kozmetičkim salonima ORLY salon & shop i Beauty by Masha.

Saznaj više

OSTVARITE POPUST U D'JUS RESTORANU I BARU!

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare 10% popusta na ceo asortiman D’JUS juice bara i restorana. Pokažite karticu i ostvarite popust.

Saznaj više

VIP CASA CLUB NUDI SJAJNE BENEFITE I POGODNOSTI!

Vip Casa Club svim FitPass korisnicima nudi 10%, 20% i 30% popusta na određene usluge i proizvode u sklopu svojih kompleksa.

Saznaj više

SPECIJALNI POPUSTI U BELVI TRAVEL TURISTIČKOJ AGENCIJI

Ostvarite 5-7% popusta na celokupan iznos grupnih, porodičnih i individualnih aranžmana sa avio ili bus prevozom za Grčku, Tursku, Egipat, evropske gradove, ski aranžmane i wellness.

Saznaj više

15% POPUSTA NA ALOE VERA FOREVER LIVING PROIZVODE I NUTRICIONISTIČKE USLUGE

Ostvarite 15% popusta na zdrav asortiman Aloe Vera Forever Living i nutricionističko savetovanje Maje Astaloš.

Saznaj više

UKUSNA I ZDRAVA HRANA UZ POKE OLAKINO I FITPASS ČLANARINU

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust u restoranu Poke Olakino i to 10% popusta na celokupan račun prilikom kupovine.

Saznaj više

BRINITE O SVOM ZDRAVLJU U SALONU GLOSS BY MINJA

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalne popuste u Salonu Gloss by Minja i to 15% popusta na sve usluge (osim na one koje su već na popustu).

Saznaj više

NEKA VAŠ OSMEH ZABLISTA UZ OLA SMILE I 15% POPUSTA

Neka vaš osmeh zablista uz Ola smile olovku za profesionalno i zdravo izbeljivanje zuba!

Saznaj više

CENTAR ZA REHABILITACIJU FITFIZIO SVIM FITPASS KORISNICIMA NUDI SJAJNE POGODNOSTI!

Ostvarite 30% popusta na određene usluge i brinite o svom zdravlju na pravi način!

Saznaj više

OSTVARITE POPUSTE U PRODAVNICI SPORTSKE OPREME SPORTEH SA VAŠOM FITPASS ČLANARINOM

Ostvarite 10% popusta na celokupan asortiman prodavnice sportske garderobe Sporteh!

Saznaj više

Povežite FitPass i Globaltel karticu i dobijate besplatne gigabajte interneta svakog meseca!

Povežite svoju FitPass članarinu i Globaltel karticu i preuzmite svoje besplatne gigabajte svakog meseca! Samo za korisnike FitPass članarine, Globaltel je obezbedio specijalne uslove i još više neta!

Saznaj više

Eat Smart svim FitPass korisnicima omogućava do 20% popusta na cenu obroka!

Svim FitPass korisnicima Eat Smart je omogućio 10% popusta na cenu obroka za nedelju dana, kao i 20% popusta na cenu obroka za probni dan.

Saznaj više

Masaže Profesional svim FitPass korisnicima nudi 20% popusta na sportsku masažu!

Masaže Profesional je omogućio 20% popusta na sportsku masažu, svim FitPass korisnicima, uz pokazivanje aktivne FitPass članarine.

Saznaj više

Iskoristite 20% popusta na masaže sa svojom FitPass članarinom

U salonu u kome je glavni maser i fizioterapeut Saša nećete pogrešiti bilo koju vrstu masaže da izaberete od gore navedenih. Na sve ove tipove masaža uz FitPass članarinu omogućeno vam je 20% popusta.

Saznaj više

Uz FitPass članarinu popust u ski školi NIX

Svi FitPass korisnici ove sezone mogu koristiti popust od 10% uz svoju FitPass članarinu i u ski školi NIX.

Saznaj više

Oxybar Centar je svim FitPass korisnicima omogućio 20% popusta na terapiju kiseonikom u hiperbaričnoj komori!

Prednosti su mnogobrojne, a naši novi partneri u FitPass Klubu, Oxybar Centar, su omogućili svim FitPass korisnicima 20% popusta na terapiju kiseonikom u hiperbaričnoj komori.

Saznaj više

Specijalni popust od 10% na proteinski detox program u Housewife Detox-u!

Housewife Detox je brend koji se bavi detox programima i detox sokovima. Cilj im je da njihovi korisnici prvenstveno imaju zdravstvenu korist u čišćenju organizma i povećanju baznosti istog. Prednosti i koristi detox programa i detox sokova su, sem zdravstvenih i gubitak kilograma, izbacivanje viška tečnosti i ubrzavanje metabolizma.

Saznaj više

Iskoristite 30% popusta sa FitPass članarinom u Homeopatskoj ordinaciji Beograd

Homeopatska ordinacija Beograd Vam nudi usluge savetovanja i homeopatskog lečenja, kao i mogućnost pohađanja škole homeopatije.

Saznaj više

Medisimo clinic nudi 20% popusta svim FitPass korisnicima

Svi FitPass korisnici mogu ostvariti 20% popusta na tretmane u Medisimo clinic ordinaciji. Njihova misija je briga o vašem zdravlju, izgledu i lepoti vaše kože. Putem konsultacije, dijagnoze i terapije, tu smo da razumemo vaše potrebe i pronadjemo prave odgovore.

Saznaj više

Koliko ste stvarno fit proverite sada uz popust od 15% samo za FitPass korisnike u Centru Perun PROTECT Beograd

Ukoliko ste korisnik FitPass članarine možete ostvariti 15% popusta na analizu kompozicije tela i sve ostale usluge iz programa nutricionizma kod našeg partnera Centar Perun PROTECT Beograd za koga verujemo da će značajno uticati na Vašu percepciju o ishrani i motivisati Vas da vežbate i hranite se u skladu sa svojim telom. Za početak proverite koliko ste zaista fit.

Saznaj više

ZenBaric Hiperbarična komora - 40% popusta

Budite jači, otporniji i podmladite se uz terapiju kiseonikom.

Saznaj više

Depil Concept - 20% popusta na zonu epilacije po izboru

20% popusta na tretman epilacije laserom i IPL metodom. Zakaži termin i ostvari popust uz svoju FitPass članarinu.

Saznaj više

10% Popusta na kolekciju Ivane Korab uz aktivnu FitPass članarinu

Uz FitPass ostvarite 10% popusta na liniju ženske garderobe novog brenda FWI. Inspirisana modom i životnim stilom svojstvenim Los Anđelesu, linija FWI sportske opreme naše uspešne manekenke Ivane Korab...

Saznaj više

Popust na usluge - Stomatološka ordinacija 3Dentista

Korisnicima FitPass članarine stomatološka ordinacija "3Dentista" daje popust od 50% na uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga i na kućno beljenje zuba, 20% ...

Saznaj više

Selfie Muzej - Promo cena za korisnike FitPass-a

Pokaži FitPass aktivnu članarinu na svom telefonu i nabavi ulaznicu po sniženoj ceni od 600rsd.

Saznaj više

Do - 20%

Iskoristi 20% popusta na Running i Training asortiman, na nesnižene artikle i još 10% na već snižene artikle u Sport Vision radnjama!

Saznaj više

-10% na gedžete za trening

Iskoristi 10% popusta na A1 gedžete koji ti koriste prilikom treniranja.

Saznaj više

10% na House od Supplements

Iskoristi 10% popusta na suplemente za ishranu.

Saznaj više

-10% na proslavu dečijih rođendana

Sportsko rekreativni centar Dorćol i Fitpass ti nude 10% popusta na proslavu rođendana.

Saznaj više

Časovi skijanja

Iskoristi popust na časove skijanja sa Fitpass članarinom.

Saznaj više

20% na laboratorijske analize

Poseti Sante laboratorije na jednoj od njihovih lokacija u Beogradu, Nišu ili Novom Sadu, i iskoristi 20% popusta na najčešće laboratorijske analize.

Saznaj više