PARTNERI

OTKRIJTE PREDNOSTI SARADNJE SA FITPASS SISTEMOM

Zašto FitPass?

Novi članovi

Gradite svoju reputaciju i stalo Vam je da u tom pravcu nastavite?

FitPass je pravi izbor za Vas.

Ulaskom u naš sistem, dobijate nove korisnike Vaših usluga, kojima je neophodna rekreacija na novoj lokaciji u blizini njihovog radnog mesta ili kuće. Naši korisnici su u stalnom pokretu i žele da probaju nove aktivnosti ili jednostavno promene lokaciju. Kao FitPass Partner dobijate ulaznicu za potencijalno veliki broj novih korisnika koji se svakim danom uvećava.

partneri1

Marketing

Ulaskom u FitPass sistem, kao partner dobijate svoju stranicu na našem sajtu, na kojem imate kompletan uvid i sve neophodne informacije o Vašem objektu. Bez ikakvih dodatnih finansijskih ulaganja, Vaš poslovni profil se redovno ažurira, a putem društvenih mreža, konstantno objavljujemo i promovišemo najnovije vesti i aktivnosti Vašeg objekta. Naše je da učestvujemo u građenju imidža našeg partnera, i Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu.

partneri1Finansije

Kao dugogodišnji partner sa više od 600 objekata širom Srbije, uspostavili smo poverenje koje obuhvata pouzdanost u jasno definisan model plaćanja. Bez dodatnih finansijskih ulaganja, kreiramo posebnu ponudu za Vaš objekat prema paketima i aktivnostima u skladu sa Vašom delatnošću.

partneri1

Kako funkcioniše FitPass

1. Kao naš partner dobićete jedinstven QR kod povezan sa našim sistemom kao i uputstvo kako da pratite posete Vašem objektu

Kolege iz našeg prodajnog tima će Vam dostaviti jedinstven QR kod zajedno sa uputstvom i obučiti Vaše zaposlene. Pristupanje sistemu je u potpunosti besplatno uz našu podršku 24/7.

partneri12. Skeniranje QR koda

Pri ulasku u objekat korisnik uz pomoć FitPass aplikacije skenira QR kod dok u isto vreme Vi kroz naš sistem dobijate informaciju o uspešnom čekiranju (ujedno korisnici će imati obavezu da Vam pokažu potvrdu o uspešnom čekiranju). Prilikom svakog skeniranja QR koda, pojaviće se pop-up obaveštenje u gornjem desnom uglu ekrana.

korisnik dolazi u objekat3. Uvid u posete i statistiku u svakom trenutku

Putem našeg sistema uz pomoć Vaših pristupnih podataka u svakom trenutku možete proveriti dnevne i mesečne posete Vašem objektu. Ostavite nam Vaše podatke i neko iz našeg prodajnog tima će Vam se uskoro javiti.

partneri3 

 

 

EmergoSport d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike i sigurnosti. X