Rsz Cover Picture

10% popusta za celu ponudu Inbox Kitchen-a


Dobrodošli u Inbox Kitchen! U pitanju je vodeći multi-brend restoran na Balkanu. Osnovana u Beogradu 2021. godine, Inbox Kitchen je zamišljena kao prva Cloud kuhinja u Srbiji i na Balkanu. U Inbox kuhinji se nude različite opcije, pa tako sa njima nećete pogrešiti ako odaberete specijalitete havajske, japanske, italijanske i libanske kuhinje.

Znamo koliko je važno da se hranimo kvalitetno i zdravo, i zato smo sklopili saradnju sa Inbox Kitchen-om, koji će svim aktivnim Fitpass korisnicima odobriti popust od 10% koristeći promo kod: FITPASSSUB2023 na njihovom sajtu prilikom poručivanja.

Rsz 2strawberry Punch

Prema svom sloganu, Inbox Kitchen je kreirana sa načinom razmišljanja da pozove svoje korisnike da okuse svet.

Tokom cele godine koriste najsvežije sastojke za proizvodnju sveže hrane i sokova, a mi vas pozivamo da izaberete svoj favorit ili probate neki od egzotičnih ukusa kojima ćete se sigurno vratiti.

Ceo meni možete pogledati kod njih na sajtu, a mi se radujemo da čujemo utiske.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.