Bali Detox 1

10% popusta na masaže i detox tretmane Bali centra


U samom centru Beograda, nadomak Skadarlije, nalazi se Bali DETOX centar i Bali SPA masaža centar. Ono što ih čini prepoznatljivim jesu brojni tipovi masaža koje mogu da ponude. Pored toga imaju i program za odvikavanje od pušenja, kao i program detoksikacije organizma. Još jedna od pogodnosti koje nude su i različiti poklon vaučeri.

Postoji više stilova masaže koju primenjuju, a u ponudi imaju 12 različitih. One su skrojene po meri vaših potreba i želja i trajaju od 30 do 90 minuta. Pa tako možete birati relaks, sportsku, anticelulit, antistres, terapeutsku, joga, fitness, ajurvedsku, bali detox, masažu lica, stopala, kao i masažu toplim kamenjem.

Popust od 10% za sve korisnike Fitpass članarine

Zato što znamo koliko je bitno pored treninga svom telu priuštiti i trenutke odmora, opuštanja i relaksacije, zajedno sa Bali DETOX Centar i Bali SPA masaža centar smo svim Fitpass korisnicima omogućili popust od 10% na sve tretmane i usluge. (Popust ne važi za usluge koje su u datom trenutku već snižene). Sve što je potrebno da uradite je da prilikom posete osoblju pokažete svoju aktivnu Fitpass članarinu u aplikaciji i popust će vam biti obračunat. Popust važi na sve usluge kao i na poklon vaučere.

Svoju masažu možete zakazati putem telefona 011/33-40-606 i 065/66-65-654. BALI SPA MASSAGE centar se nalazi u Skadarskoj br. 1. A tu je i kontakt mail za sva dodatna pitanja: spa@balidetox.com. Na istoj adresi možete kupiti i vaučere za masažu, što je, složićemo se, uvek dobar izbor za poklon.

BALI DETOX CENTAR se nalazi preko puta, u Skadarskoj 9/1, a možete ih dobiti putem telefona 065/66-55-654 i 011/32-46-105 ili putem email-a: centar@balidetox.com.
Da budete u toku sa akcijama i ponudom, pogledajte i Instagram stranu centra.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.